VAPPUASU

 

H&M Top / Zara Pants / Ray Ban Sunglasses / Valentino Bag & Heels

Mikä sopisikaan paremmin vapunajan juhliin kuin hauskat ja värikkäät vaatteet? Oma vappuvaatteeni on tämä herkullisen värinen pinkki toppi, josta tekee erityisen hauskan nuo ylisuuret röyhelöt. Koska ilma on vielä niin järkyttävän kylmä, jätän suosiolla kaikki mekot vaatekaappiin odottamaan lämpimämpiä kelejä (soon please!). Nämä Zaran housut ovatkin näkyneet blogissani Dubain asukuvien yhteydessä (mm. tässä ja tässä) ja olen käyttänyt nyt housuja jo muutamia kertoja Suomessakin. Niiden alle kun ole helppo pukea vaikka paksummatkin sukkahousut, kun tämä kevät on ollut niin kylmä. Asun kanssa  vielä pitkä villakangastakki (kyllä – pitkä ja villaa!) ja vappulookini on valmis.

Mitä tykkäätte herkkupaidastani sekä koko lookista? Nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa vappua! Nauttikaahan pitkästä viikonlopusta kylmästä säästä huolimatta, haha 😀

This weekend we celebrate vappu here in Finland. It`s usual that people wear fun & colorful clothes when they are out celebrating. Because it is still so damn cold outside, I decided to wear something else than a regular spring dress. I would freeze. Instead, I will wear long white pants (definitely going to put some pantyhose underneath!) and this pink ruffle top. I think this combination looks fun and it`s perfect for vappu celebrations. Have a great weekend you guys!

Pictures: Alexa Dagmar/edit by me 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Petra 29.04.2017

  OMG kuinka upealta näytät.. aivan ihana paita ja housut.. voi kumpa ilmat muuttuisivat pian keväisen lämpimiksi ja aurinkoiseksi..nyt kun katsoo ikkunasta niin voisi luulla että on talvi..
  Ilmoista huolimatta ihanaa vappua koko perheelle!!! <3

  Vastaa
 2. Marianne 30.04.2017

  Röyhelöt ja pinkki – tämän kevään ihanimmat trendit 🙂
  Todella kauris look <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 3. Aurora 30.04.2017

  Ah ihanan pirteä toi paita ja sopii sulle niin hyvin 🙂

  Vastaa
 4. Irja 02.05.2017

  Aivan ihana asukokonaisuus. Saanko udella hieman hiuksistasi? Nimittäin ne ovat upeat. ? Ne on vissiin tehty raitojen avulla? Jos ovat niin ovatko ne tehty perinteisellä ”foliolla peitetty” tyylillä vai uudella tekniikalla eli vedellään vapaalla kädellä raitoja?

  Vastaa
 5. Maija 03.05.2017

  Moikka! Onko laseissa mustat linssit? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.05.2017

   Moikka, joo on! 🙂

   Vastaa