LEATHER & MOHAIR

All Saints Leather Jacket

Acne Knit

Acne Jeans

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Zara Boots

Jeeei, tänään paistaa aurinko!! <3 Siispä vetäisen päälleni ensimmäistä kertaa tänä keväänä nahkatakin, jonka alle sujautan kuitenkin vielä paksun neuleen lämmittämään. Pörröinen mohairneule ja musta nahkarotsi ovat täydellinen yhdistelmä, jossa tuo persikanvärinen neule tuo kokonaisuuteen ihanasti kaivattua pehmeyttä. Ostin muuten kuukaudentakaiselta Tukholman reissulta ensimmäiset Acnen farkut, jotka näkyvät kuvissa. Superhyvät!! En tiedä miten en ole tutustunut aikaisemmin heidän farkkuihinsa vaikka ne ovat niin hehkuttuja. Kuinka monille teistä Acnen farkut ovat tuttuja?

Myöhemmin tänään pääsen muuten kuvaamaan taas pitkästä aikaa Nikin kanssa. Emme valitettavasti ole kerenneet kiireittemme vuoksi treffaamaan nyt moneen kuukauteen, joten on todella kiva päästä taas pitkän ajan jälkeen kuvaamaan yhdessä. Tämän päivän kuvauslokaatio eroaa hyvin paljon siitä missä yleensä olemme kuvanneet, joten erilaista materiaalia on luvassa blogiin.

Photos: Alexa Dagmar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Sssss 06.04.2017

  Sulle käy kyllä todella hyvin monet eri tyylit ja erilaiset vaatekappaleet! Oma figuurini on melko vaativa ja tarkkaan saa miettiä mitä laittaa päälleen jottei näytä Muumien möröltä tai sitten teletapilta (mm. telttaefekti aina vaarana…) 😀 Täytyykin kokeilla jos jostain löytyisi joku kiva värikäs neule, koska tää asu on sellainen, joka sopisi mainiosti myös omaan tyyliini. Ja tuo laukku on vaan niin nätti!

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.04.2017

   Kiitos paljon 🙂 Värikkäällä neuleella saa kivasti ilmettä asuun vaikka se muuten olisikin ihan basic. Tykkään yhdistellä tällaisia isoja neuleita nimenomaan tyköistuvien alaosien kanssa, näin kokonaisuus pysyy balansissa 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne! xx

   Vastaa
 2. Pirjo 06.04.2017

  Kaunis kuva erikoisesti tuo toinen jossa olet niin lempeän näköinen, sopii pehmeän mohairneuleen kanssa ja kokonaisuus on täydellinen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.04.2017

   Kiitos ystävällisestä kommentista Pirjo! Ihanaa viikonloppua xx

   Vastaa
 3. Vmmm 06.04.2017

  Täydellinen asu jälleen kerran. 🙂 Laukku oli kyllä hyvä ostos Pariisista, aivan ihana!
  Ps. Olen aina tykännyt blogistasi ja mielestäni yksi parhaimmista, ja nyt viime aikoina olen todella paljon tykästynyt postauksiisi ja olet ehdottomasti paras!

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.04.2017

   Kiitos tuhannesti kauniista kommentistasi <3 Tällaisesta kommentista tulee ihan uskomattoman ihana ja palkitseva fiilis – kiitos siitä <3 Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne xx

   Vastaa
 4. Marianne 07.04.2017

  Kauniita kuvia 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.04.2017

   Kiitos kaunis Marianne! 🙂 Iloista viikonloppua! x

   Vastaa