SNAPHSHOTS OF MY DAYS WITH YSL

Breakfast in Bed in Sofitel Paris Le Faubourg

Hotellimme oli aivan Pariisin ydinkeskustassa sijaitseva hieno Sofitel Paris Le Faubourg. Hotelli oli loistavan sijaintinsa lisäksi muutenkin kaikinpuolin erinomainen. Kaunis ja moderni sisustus, uudentuntuinen, hyvä ruoka ja loistava palvelu. Varmasti paras ja ystävällisin hotellipalvelu, jota olen koskaan saanut. Iso suositus tälle hotellille!

Bruching in Alcazar Restaurant with YSL

Ensimmäisen päivän Pariisissa aloitimme YSL.n yhteisellä brunssilla. Brunssilla ensimmäistä kertaa tapasin kaikki muutkin YSL.n mukaan kutsutut bloggaajat, vloggaajat ja somevaikuttajat. Ryhmässä oli yhteensä noin 20 somevaikuttajaa eri puolilta maailmaa. Ruotsista oli muun muassa Kenza ja Lisa, Jenkeistä Manny Gutiezzer sekä Ranskasta Sananas. Mukana oli myös stylisti Lizzy (@lizzyvdligt), jota itse olen seurannut instassa jo vuosia. Joukossa oli myös paljon muita kauneusbloggajia ja vloggaajia, joita en itse tiennyt (kun en seuraa niin paljon kauneusblogeja), mutta instgramissa kaikilla näillä oli +500k seuraajaa… Oli kyllä uskomattoman upeaa olla tällaisessa porukassa mukana.

YSL Factory Visit 

Brunssin jälkeen lähdimme autoilla ajamaan kohti YSL.n meikkitehdasta. Pääsimme seuraamaan alusta alkaen kuinka YSL.n huulipunia valmistetaan. En ole koskaan aikaisemmin päässyt seuraamaan meikkien valmistusta, joten kokemus oli ainutlaatuinen. Kiteytettynä voin sanoa, että kaikki vaiheet heidän tehtaallaan tehdään hyvin tarkasti ja valvotusti. Erilaisia laatukontrolleita tehdään todella monia ennen kuin tuotteita lähetetään ympäri maailmaa.

Photoshooting day with YSL

Toinen päivä YSL.n kanssa meni kokonaan kuvauksissa. Kuvauspäivä koostui kaiken kaikkiaan viidestä eri kuvauksesta, jotka kaikki tehtiin saman päivän aikana. Yhteensä päivän aikan tehtiin kaksi kauneuskuvausta, yksi cinema-kuvaus, tuotekuvaus sekä videokuvaus. Pääsette kuvaamallani videolla hieman paremmin näkemään behind the scenes -tunnelmia ja toivottavasti myös pian YSL.n valmista materiaalia.

Kamera ei kulkenut mukanani koko aikaa vaan sen sijaan halusin kuvata teille videota. Yritän editoida videon mahdollisimman nopeasti, että pääsette paremmin näkemään  tekemisiäni viime viikon aikana.

Ihanaa viikonloppua! Bisous xx

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Have an Ice Day 04.03.2017

  Itse olen päässyt aikanaan käymään Nina Riccin tehtaalla, Chanelin ja Carolina Herreran koulutuskeskuksessa, kun voitimme myyntikilpailun laivan parfyymissa työskenneltyäni. Edelleen muistelen matkaa lämmöllä ja varmasti siksi Pariisi veikin sydämeni 16 v. sitten.

  Kiva nähdä videoita matkaltasi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Wau kuulostaa upealta! Enkä ihmettele että Pariisi on vienyt sydämmesi, Pariisi on niin i h a n a <3 Oli kyllä mahtavaa päästä factory visiitille ja oikeasti nähdä tarina näiden upeiden meikkien takana 🙂

   Vastaa
 2. Minna 04.03.2017

  Sofitel hotelleille myös minulta iso suositus. Valitsen aina, jos vaan kohteessa mahdollista 🙂 sisustukset, ruoat, hotellihuoneet, palvelu, spa osastot.. kaikki aivan priimaa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Totta! Se oli täydellinen kaikin puolin. Varmasti seuraavan kerran jos/kun menen Pariisiin vapaa-ajalla valitsen tämän hotellin 🙂

   Vastaa
 3. Minni 06.03.2017

  Mistä tuo ihana olkapäät paljastava sininen paita on?!

  Vastaa