NEW CHANELLO

Pariisista tarttui mukaan uusi Chanel. En edes muista kuinka pitkään olen etsinyt mustaa kiiltonahkaista laukkua, pienen ikuisuuden ainakin. Pariisin reissumme aikana meillä ei ollut valitettavasti paljon aikaa kierrellä kaupoissa, mutta kuitenkin ohjelmien välissä oli muutaman kerran tunti vapaa-aikaa. Niimpä yhtänä päivänä, täsmäiskuna, tein pikavisiitin Chanelille.

Pieni kertomus laukun hankkimisen takaa, lukekaa jos jaksatte 😀

Kävin jo Tukholmassa tiedustelemassa, josko tätä kyseistä laukkua olisi heidän liikkeestään löytynyt. He sanoivat laukun olevan vanhaa mallistoa eikä sitä enää saisi. Koneelta he kuitenkin tarkistivat, että Pariisissa pitäisi olla yksi laukku jäljellä juuri haluamassani koossa ja värissä. Kerroin meneväni seuraavalla viikolla Pariisiin, mutta laukun olisi voinut varata minulle vain 24 tunniksi. Pariisiin päästyäni päätin sitten tehdä täsmäiskun Chanelille. Menin juuri tuohon liikkeeseen, johon minut oli neuvottu menemään. Liikkeeseen, jossa laukun piti olla. Chanelille päästyäni sain kuitenkin saman vastauksen, ”ei löydy, vanhaa mallistoa”. DAMN! En kuitenkaan luovuttanut (hah) vaan pyysin toista myyjää tarkistamaan josko heidän varastosta löytyisi laukkua minulle. Pitkän suostuttelun jälkeen myyjä suostui tilaamaan minulle haluamani laukun, sillä varastossa näytti olevan sopivasti yksi kappale. JES! Seuraavaksi jännitettiin kerkeisikö laukku saapumaan liikkeeseen muutaman päivän sisällä, sinä aikana kun vielä Pariisissa olin. Yllätyksekseni sain seuraavana päivänä viestin, että laukku olisi liikkeessä noudettavissa. No järjestelyjen kautta sain itselleni hieman aikaa vapaaksi ja ei kun taksi alle ja liikkeeseen. Olin innoissani, että vihdoin tuo laukku olisi minun! No innostus ei kauaa kestänyt kun myyjä haki takahuoneesta laukun minulle… ja se väärä! Ei voi olla totta! Vaikka olin moneen kertaan tarkasti painottanut minkä laukun haluan ja missä värissä, oli myyjä onnistunut tilaamaan minulle väärän. EIKÄ! No taas selviteltiin, että olisiko missään tätä pientä kiiltonahkaista mustaa laukkua, jonka halusin. Sitten myyjä sanoi, että tämä kyseinen laukku löytyy heidän toisesta liikkeestään, joka sijaitsee toisella puolella Pariisia. Great. Tässä vaiheessa ajattelin, että olen tehnyt jo niin hirmuisen työn tämän laukun saamiseksi, että en yksinkertaisesti voisi ”luovuttaa” näin pitkällä. Niimpä taas taksi alle ja laukkua hakemaan. Matka kesti 45min suunta (ruuhkan aikaan of course). Kun saavuin liikkeeseen ja kyselin nimelläni varattua laukkua, myyjät olivat ymmällään eikä kukaan heistä tienyt yhtään mitään asiasta vaikka juuri puoli tuntia sitten tämä laukku oli minulle varattu. Tässä vaiheessa meinasi usko jo loppua 😀 Onneksi kolmas (kolmas!!) myyjä oli joten kuten kartalla tilanteesta ja toi laukun minulle. En voinut uskoa silmiäni kun hän oikeasti toi minulle juuri sen oikean laukun. VOITTAJA FIILIS! Myyjä sanoikin minulle laukkua katsellessani, että ”Madame, you are very lucky. This bag is the last one in the entire world!” En tiedä onko ihan viimeinen, mutta todella kiven alla ainakin tämä yksi oli 😀 Kaiken tämän vuoristoradan jälkeen oli vielä pakko taksissa heti avata paketti ja tarkistaa, että laittoihan myyjä varmasti oikean laukun minun kassiin. Sehän tästä sopasta olisi vielä puuttunut, jos myyjä olisi vahingossa paketoinut minulle väärän laukun mukaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Saara 05.03.2017

  Upea!!!!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Kiitos paljon Saara! I love it too <3

   Vastaa
 2. Emilia 05.03.2017

  Moi! Mistä ihana vaaleanpunainen takkisi on instagramissa? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Moikka Emilia! Takki on Sandron! Kuvia tulossa blogiin myöhemmin 🙂

   Vastaa
 3. Marenki 05.03.2017

  Tuli ihan kylmät väreet tätä lukiessa, mitäpä ei nainen tekisi laukun takia 😀
  Onnittelut ihanasta ostoksesta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Haha no sanoppa muuta 😀 Melkein hävetti myöntää, että ”voittaja fiilis” oli tämän laukun saamisen jälkeen, mutta sellainen fiilis oli 😀

   Vastaa
 4. Johanna 05.03.2017

  OMG!! What a story! Sinnikkyys palkittiin, KYLLÄ KANNATTI ???

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Haha no tässä tapauksessa kyllä! 😀

   Vastaa
 5. Sanela 05.03.2017

  Ymmärrän vaivannäön,laukku on upea. Itsekin rakastan kauniita ja laadukkaita laukkuja ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Kiitos! Kiva, että täältä löytyy sielunsiskoja, jotka ymmärtävät, haha 😀

   Vastaa
 6. Have an Ice Day 05.03.2017

  Tosi kaunis ja kiva kun laukussa ruututikkaus sekä tuollaiset suorat tikkaukset.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Totta, tikkaus on tässä hieman erilainen. Love it! <3

   Vastaa
 7. Vilma 05.03.2017

  Ihailtavaa periksiantamattomuutta! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Haha 😀 Tämä oli kyllä harvinaisen kiven alla 😀

   Vastaa
 8. Vmmm 05.03.2017

  😀 kyllä kannatti, upea on!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Haha, kiitos paljon 😀

   Vastaa
 9. Tuuli 05.03.2017

  Sun blogista tulee hyvä mieli kun postaukset on aina positiivisia. en myöskään koskaan näe täällä lukijoiden kirjoittavan negatiivisia / ilkeitä kommentteja kuten joissakin blogeissa näkyy, päinvastoin! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2017

   Kiitos Tuuli! Saan todella todella vähän negatiivista kommenttia blogiini, mikä on tietysti kiva 🙂 Toki tietysti joskus negatiivisiakin kommentteja tulee ja jos palaute on rakentavaa julkaisen kommentit aina. Jos puolestaan kommentti on täysin asiatonta herjaa, jätän ne omaan arvoonsa ja jätän julkaisematta 🙂

   Vastaa
 10. Mari 06.03.2017

  Heh, hauska tarina ja upea laukku!!!

  Minä olen tällä hetkellä metsästänyt kesän espadrilloksia Chanelilta kirkkaissa väreissä. On soiteltu ja viestitelty pitkin poikin Euroopan liikkeitä ja kaikki tuntuu myyvän ei-oota haluamieni värien kohdalla. Mutta koska jääräpäinen kun olen, niin nehän on löydyttävä! Eli periksi en anna minäkään 🙂

  Mukavaa viikkoa Metti!

  Vastaa
 11. Lily 06.03.2017

  Rahalla saa ja taksilla pääsee ! 😀
  Jos jotain oikein kovasti haluaa, ei saa luovuttaa.

  Vastaa
 12. Mariella 15.03.2017

  Just. Toivottavasti olet ylpeä tarinasta ja laukusta. Tärkeitä juttuja.

  Vastaa
 13. mariellaella 23.04.2017

  moi. saaako udella paljon hintaa noin pienellä laukulla? aion ostaa ekan chanelin ja pieni malli olis plussaa. suuntaa antava hinta olis mahtava tietää.. kun chanelin sivuilla ei kaikkia malleja ole nähtävillä? kiitos kiitos etukäteen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.04.2017

   Moikka! Tällä oli hintaa muistaakseni noin 2500-2800€. En muista valitettavasti tämän tarkemmin. Aurinkoista viikonloppua 🙂

   Vastaa