SOMETHING FOR WINTER

 

Vaikka olenkin lomaillut täällä lämmössä palmujen alla viimeiset kolme viikkoa, en silti ole unohtanut Suomessa kovalla ryminällä alkanutta talvea. Vaikka täältä onkin tullut ostettua yhdet aurinkolasit ja yhdet kesäisemmät sandaalit, olen silti pitänyt visusti mielessä mitä juttuja tarvitsisin (lue haluaisin :D) nimenomaan talvea varten. Ostoslistalla olisikin seuraavat kolme asiaa…

1. Ohut pooloneule – Kesällä raskaana ollessani ihastuin t-paita + slip dress yhdistelmään, jota näkyi lehtien sivuilla ja katukuvassa aika paljon. Oman pallomahani kanssa en kuitenkaan päässyt tuota trendiä koskaan kokeilemaan. Nyt ajatuksissa olisikin löytää ohutta merinovillaa tai cashmerea oleva pooloneule, jonka voisin pukea sopivasti mekon alle. Näin syntyisi täydellinen, talveen päivitetty arkilook tuosta kesätrendistä.

2. Beanie pipo – Ihastelen aina toisten päällä erilaisia hattuja, mutta omasta mielestäni minulle eivät sovi minkäänlaiset päähineet. Kesäisin yritän metsästää sitä täydellistä fedoraa, syksyllä kipparihattua ja alkutalvesta villahattua, mutta tuloksetta. Ainoa ”ihan ok” päähine minulle on aivan tavallinen beanie pipo. Siksi tuollainen rento löysähkö pipo olisikin ostoslistalla tälle talvelle…winterkollaasi3

3. Mustat nahkahousut – Ylipolvensaappaiden ohella mustat tiukat nahkahousut ovat olleet omalla ostoslistalla jo pienen ikuisuuden. Laadukasta nahkaa ja täydellisesti istuvia housuja kun ei ole tullut vielä vastaan. Lähes kaikissa sovittamissani nahkahousuissa tuntuu olevan sama ongelma; liian korkea vyötärö tai pienimmässä koossa lahkeen pituus on aivan liian lyhyt. Nahkahousukuume nousee itselläni aina viimeistään näin alkutalvesta, sillä paksujen pörröisten neuleiden parina nahkahousut ovat täydellinen yhdistelmä.

Olisi kiva kuulla mitä muotiin liittyviä tarpeita tai himotuksia teillä on tulevaa talvea varten? 🙂

 

 

Picture of me: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. S.T 22.11.2016

  Pakko itsekin kysyä että mistä olet hankkinut tuon neule (?) mekon mikä näkyy sun yhdessä uusimmasta instagram kuvassa? : )

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.11.2016

   Se on Nelly.comista. Blogiin on myös tulossa lisää kuvia mekosta! 🙂

   Vastaa
 2. Iina 22.11.2016

  Oi kun jostain löytyisikin täydelliset nahkahousut! Oma ongelmani on pitkät jalat + isot reidet + kapea vyötärö joten sopivat housut ovat todellakin mahdotonta löytää! Tällä hetkellä luotan stretsaaviin vahapintaisiin housuihin jossa valinnan varaa löytyy enemmän.

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.11.2016

   Sanoppa muuta! Toivottavasti joskus ne täydelliset nahkahousut tulevat eteeni! 😀 Mutta olen kyllä kanssasi 100% samaa mieltä siitä, että ”onneksi” nykyään löytyy todella paljon kivoja vahahousuja, jotka myös näyttävät upeilta esim juuri tällaisten paksujen pörröneuleiden kanssa 🙂

   Vastaa
 3. Jenni 22.11.2016

  Kaikki tarpeellinen (haluttu) alkaa olla talvea varten hankittuna mutta nahkahousut ovat itselläkin ikuisuuslistalla. Sopivia kun ei vain tunnu löytyvän!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.11.2016

   Joo… Täydellisesti istuvia nahkahousuja ei ole helppo löytää :/ Kaikki vinkit otetaan vastaan! 🙂

   Vastaa
 4. Anna 22.11.2016

  Minäkin kaipaan hyviä nahkahousuja pitkä- ja hoikkasääriselle. Olen tyytynyt H&M:n tekonahkapögiin, nekin ihan toimii.

  Mulla on aivan älyttömästi vaatteita, en kaipaa mitään uutta. Olen ajatellut kokeilla Livia Firthin #30wears -haastetta eli yritän käyttää mahdollisimman monta vaatetta vähintään 30 kertaa. Yritän siten jarrutella uuden jatkuvaa ostamista ja kääntää pukeutumistottumuksiani ekologisemmiksi. Mulla on mm. muhkea Altuzarran neule jota olen jaksanut tänä vuonna käyttää vain kolmesti, vaikka se on täydellinen näihin säihin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.11.2016

   Minullakin on muutamat tekonahkahousut ja ne on ihan kivoja, mutta vielä kaipaisin ne kunnon nahkahousut vaatekaappiini! …ehkä joku päivä ne toivottavasti löydän 😀

   Ja tosi hyvä tämä 30wears haaste! Siinä todella on haastetta kun alkaa itsekin miettimään, että kuinka montaa vaatekaappini vaatetta olisin käyttänyt 30 kertaa? Ehkä muutamia farkkuja tai talvitakkia jos niitäkään… Olen kanssasi samaa mieltä, että jatuvaa uuden ostamista tulisi hillitä ja yrittää sitä vastoin käyttää ja ”löytää” vanhoja vaatteitaan uudelleen. Myönnän, että itse tulee osteltua vaatteita jonkin verran, mutta olen siirtynyt vuosi vuodelta enemmän ”laatu korvaa määrän” ajatteluun. Laitan ahkerasti myös tavaraa eteenpäin. En tykkää että vaatekaappini on täynnä vaatteita, joita en koskaan käytä. 🙂

   Vastaa
 5. Anna 22.11.2016

  Linkkaan vielä #30wears -jutun tähän vaikka se on viime vuodelta – parempi myöhään kuin ei milloinkaan ? http://www.standard.co.uk/fashion/news/livia-firth-attacks-throwaway-fashion-as-she-suggests-women-only-buy-clothes-theyll-wear-30-times-a2952856.html

  Vastaa
 6. anna 23.11.2016

  Suosittelen tsekkaamaan Benettonin 100% villaneuleet. Poolokauluksinen maksaa muistaakseni noin 35€, itselläni on ollut käytössä myös muita malleja usean vuoden ajan ja neuleet todella kestävät ikää eivätkä nukkaannu 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.11.2016

   Hei kiitos vinkistä, kuulostaa loistavalle 🙂

   Vastaa
 7. Erica 23.11.2016

  Täydelliset tekonahkaiset pöksyt ovat olleet hakusessa. Edelliset kulutin puhki ja nyt on jo monta vuotta pärjätty ilman. Ei pakkomielteistä etsintää, mutta jos joskus tulevat ne täydelliset vastaan niin saatan ostaa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.11.2016

   Joo, uskon, että laadukkaat nahkahousut maksaisivat itsensä takaisin vuosien varrella, sillä niitä tulisin käyttämään p-a-l-j-o-n! Varmasti ainakin sen 30 kertaa, niin kuin tuolla aikaisemmassa kommentissa oli puhetta 🙂

   Vastaa
 8. Nea 26.11.2016

  Suosittelen kokeilemaan by Malene Birgerin nahkahousuja 🙂 Hyvä hinta-laatusuhde ja mielestäni myös aika pitkät pienessä koossa. Ainakin myCoko fredalla on myynyt näitä ja netistä löytyy mm. MyTheresalta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.11.2016

   Kiitos paljon vinkistä! Kurkkaan heti 🙂

   Vastaa