LOMALLE

 

Matkalaukut pakattu ja kohta suuntana lentokenttä! Niin ihana fiilis, että vihdoin alkaa loma! Näin superkiireisen syksyn jälkeen on mahtavaa päästä yhdessä perheen kanssa ansaitulle lomalle. Olen juossut viime viikot pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja yrittänyt hoitaa mahdollisimman paljon työjuttuja kuntoon ennen reissuamme. Toki bloggaan lomamme aikanakin, mutta yritän (ja huom paino sanalla yritän!) ottaa kuitenkin astetta iisimmin. En koskaan pitänyt mitään äitiyslomaa ennen Lucaksen syntymää, saatika hänen syntymänsä jälkeen, joten josko nyt olisi sitten aika ottaa hetki vähän rennommin. Ah, en malta odottaa, että huomenna aamulla saan herätä auringonpaisteeseen ja voin nauttia aamukahvini terassilla bikineissä. Luksusta!

Seuraavan kerran heippaillaan siis Espanjan auringona alta! Adiós!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Anja Viiliäinen 30.10.2016

  Hyvää lomaa

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2016

   Kiitos paljon Anja! Koko perhe on loman tarpeessa 🙂

   Vastaa
 2. m 30.10.2016

  Ihanaa lomaa! Ota vaan rennommin myös blogisi puolesta 🙂 Olen lähdössä thaimaahan joulukuussa ja mietin, missä kuljetat tuon panama hatun ettei se mene huonoksi?

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2016

   Kiitos! Loma tuli juuri sopivaan aikaan kun kerkesimme karata etelän lämpöön juuri ennen kuin Suomeen satoin ensilumi! 🙂 Teen yleensä niin, että laitan hattuun sisälle täytteeksi esim. t-paidan/sukkia tai jotain muuta vaatetta, ettei hattu ”rypisty”. Laitan hatun yleensä keskelle matkalaukkua (vaatteita alla, päällä ja sivuilla) että hatun sivuosa pysyisi myös mahdollisimman suorana. Toivottavasti tajusit jotain tästä minun epämääräisestä selityksestä 😀

   Vastaa
 3. Erica 31.10.2016

  Ihanaa matkaa! Kuukauden päästä pääsen onneksi itsekin pallon toiselle laidalle niin ei tarvitse ihan kateellisena aurinkokuvia ihmetellä 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2016

   Kiitos paljon! Voi kuinka ihanaa! Talvella on aina kiva karata jonnekin lämpimämpään. Minnepäin olet menossa? Ihanaa reissua <3

   Vastaa
 4. - 31.10.2016

  Mydayt lomalta olisi kivoja!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2016

   Hei! Kiitos ehdotuksesta! Kiva idea 🙂

   Vastaa
 5. Nauttikaa lomasta ja auringosta! 🙂 Olisi kiva nähdä, jos joskus tekisit kotipostauksen? Näyttää kivalta ainakin sieltä mistä olen nähnyt! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2016

   Varmasti nautitaan, kiitos! 🙂 Lomamme tuli kyllä kreivin aikaan, juuri ennen kuin ensilumi satoi Helsinkiin. Jes! #notawinterperson 😀 Monet kyselevät minulta usein postausta kodista ja sisustuksesta, mutta luultavasti en tule kotiamme blogissa valitettavasti esittelemään. Haluan pitää sen yksityisenä. 🙂

   Vastaa