HARMAATA

 

Photos: Minna Somero/edit by me

Massimo Dutti Coat

Cos Knit

Zara Pants

Louis Vuitton Bag

Zara Shoes

Vielä ennen kuin päästään aurinkoisimpien lomakuvien pariin, tässä muutamat asukuvat parin päivän takaa. Paksut neuleet pääsivät taas ahkerasti käyttöön viime viikolla kun kylmyys iski Helsinkiin oikein kunnolla. Isojen, pehmeiden neuleiden ohella pitkät takit olivat viikkoni pelastus! Heti kun takin helman pituus yltää pohkeisiin saakka, lämmittää se huomattavasti enemmän. Takki on ostos viime vuodelta Massimo Duttilta. Tykkään todella paljon merkin vaatteista ja on hienoa, että vihdoin heidän liikkeensä on saapunut Suomeenkin. Nyt ei tarvitse enää sokkona ostella Massimo Duttin vaatteita, kun voi mennä ihan liikkeeseen sovittamaan.

Edellisessä postauksessa kirjoitin kuinka paljon odotan, että pääsen istumaan terassillemme ja nauttimaan aamukahvini auringon lämmössä. Arvaatte siis varmaan mistä kirjoittelen nyt tätä postausta 😉 Laitan ihan just kuvan instagrammiin tämän hetkisestä näkymästäni <3 Nyt aamiaisen tekoon, ciao!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Niina 01.11.2016

  Moikka! Ihana neule! Milloin olet tuon hankkinut, mietin jos itselle löytyisi samanlainen vielä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2016

   Moi! Tuon neuleen olen hankkinut viime talvena, mutta luulisin, että heidän nykyisestä valikoimasta löytyisi vastaava! Kannattaa kurkata nettikauppa 🙂

   Vastaa
 2. sofi 02.11.2016

  Hei Metti:) Minkä ihmeen takia sä et tee mallin hommia? Oisit upee siinä ja varmasti hommia riittäs kun olet noin kaunis ja edustava. Vilmakin (35v) aloitti uudestaan…ilmottaudu paparazzin listoille vaan…ja täältä blokistas parhaat kuvat sinne..http://www.paparazzi.fi/models/vilma

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2016

   Hei! Olen miettinyt sitä, mutta tällä hetkellä minulla ei yksinkertaisesti olisi yhtään aikaa sille… Toki koen myös, että olen siihen hommaan jo vähän liian vanha. Toisaalta kun olen aikaisemmin tehnyt mallintöitä, en aloittaisi ns. ”nollasta”, mutta silti uudelleen aloittaminen olisi iso step. Pitää miettiä 😀

   Vastaa
 3. ellen 03.11.2016

  Tällainen tyyli sopii tosi hyvin sinulle! Ihanaa, että keskityt perheeseen ja lapsiisi, se on kuitenkin tärkeintä tuossa elämänvaiheessa <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2016

   Kiitos paljon! Joo, tottakai perhe on aina etusijalla <3

   Vastaa
 4. Hanniskainen 11.11.2016

  Ihana neule! Niitä (ja varsinkin harmaita) ei ole koskaan vaatekaapissa liikaa… 😉

  Vastaa