ALONE TIME

 

Photos: Niki Strbian

H&M Top

Zara Pants

H&M Earrings

Gucci Bag

Zara Slippers

Ensimmäinen kuukausi pienen vauvan kanssa on hurahtanut nopeasti. Kuten tässä postauksessa teille jo kerroinkin, elämä nelihenkisenä perheenä on alkanut hienosti. Vauva on perustyytyväinen pikkuinen, joka syö (paljon!) ja nukkuu. Kuitenkin reilun kahden vuoden aikana olin jo jollain tasolla täysin unohtanut kuinka intensiivistä elämä pienen vauvan kanssa onkaan. Oli vauva sitten kuinka helppo tahansa, kuuluu vauva-arjen pyörittämiseen kuitenkin omat haasteensa. Isompana minulla, ja varmasti monilla muillakin vastasyntyneen vanhemmilla, järjetön univaje.

Tästä syystä onkin todella tärkeää muistaa ottaa välillä omaa aikaa. Monesti se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta toivottavasti jokaisella olisi ainakin joskus mahdollisuus keskittyä vain hetken itseensä. Pienen lasten äideillä oman ajan ottaminen harvemmin tarkoittaa tyttöjen viikonloppureissua, mutta jo pienempikin hetki itselleen tekee terää. Minä esimerkiksi nautin valtavasti jo siitä, jos saan olla hetken yksin hiljaisessa kodissa tai istua rauhassa läppärin kanssa kahvilassa. Mieli lepää kun saa hetken keskittyä vain itseensä. Hassua miten sitä oppiikin arvostamaan näitä ihan tavallisia hetkiä ja arkisia asioita elämässä. Ennen lapsia en olisi voinut kuvitellakaan, että yksin kahvilla istuminen olisi minulle luksusta, mutta näin se elämä vaan muuttuu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Roosa 11.09.2016

  Mä katon sua niin paljon ylöspäin! Sun blogi on mun lemppari, koska sen lisäks että oot älyttömän tyylikäs ja kaunis, vaikutat myös todella fiksulta ja sydämelliseltä ihmiseltä jolla on arvot kohdallaan!<3 Kiitos tästä ihanasta blogista! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2016

   Kiitos ihanasta kommentistasi <3 Mukava kuulla, että tuo tunne välittyy ruudun toiselle puolelle! <3

   Vastaa
 2. Rilla 11.09.2016

  Eksyin jostain kummansyystä (jota kyllä kadun suuresti) keskustelupalstoille ja siellä oli aivan hirveää tekstiä sinusta, suurinosa teksteistä varmasti täysin keksittyjä kateellisten juttuja, mutta silti aivan törkeää haukkumista. Mun mielestä jopa osa jutuista kattaa rikoksen tunnusmerkistön, tai ainakin menee kunnianloukkauksena. Mitä sä olet mieltä näistä kirjoituksista? Oletko harkinnut tai jopa jo tehnyt rikosilmoituksen?

  Mun mielestä teidän tunnettujen bloggaajien pitäisi enemmän puuttua ja puhua nettikiusaamisesta. Varmasti kun useampi teistä aukaisee suunsa ja tekee jotain asian eteen niin kiusaaminen vähenee ja kirjoittelijat ymmärtävät tekevänsä väärin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2016

   Kiitos kommentistasi. Luin minua käsitteleviä nettikeskusteluja joskus kauan aikaa sitten, mutta en ole enää vuosiin vaivautunut lukemaan mitään… Siellä kun kirjoitetaan niin kamalia- ja täysin perättömiä juttuja, että huh huh huh. Uskon, että nuo kamaluudet mitä siellä kirjoitetaan kertovat kuitenkin paljon enemmän niistä kirjoittajista itsestään ja heidän omista epävarmuuksistaan… Anonyymina kun on niin helppo kirjoittaa järjettömiä juttuja ja katsoa, jos joku toinen yhtä tahditon ihminen lähtee siihen juttuun mukaan…
   Aina aika ajoin tulee fiilis, että haluaisin kirjoittaa aiheesta (ja varmasti pitäisikin) mutta toistaiseksi olen jättänyt vielä tuon aiheen käsittelemättä. Jollain tapaa koen, että tuo nettikiusaaminen ja netissä asiattomien juttujen levittäminen on loputon suo. Aina tulee olemaan ihmisiä, jotka haluavat laittaa toisia alas, jotta heille itselleen tulisi parempi fiilis. Koskaan ei voi kaikkia miellyttää eikä pidäkään 🙂

   Vastaa
 3. Janem 11.09.2016

  Aivan ihana asu! Taas lisää inspiraatiota omaan vaatekaappiin… Voi kun omistaisikin yhtä pitkät jalat 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2016

   Kiitos ihana! <3

   Vastaa
 4. Marianne 11.09.2016

  Yhdyn Roosan kommenttiin!
  Oma aika on todella tärkeetä niin monella tasolla!
  Kauniita kuvia jälleen kerran 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2016

   Kiitos paljon! Kyllä – jokainen ihminen, oli elämäntilanne mikä tahansa, tarvitsee omaa aikaa! <3

   Vastaa
 5. Mari 12.09.2016

  Upeat kuvat Metti!
  Tuo Guccin Dionysus laukku on kyllä muotokieleltään upea, olen ihaillut sitä jo kauan. Ainoa mikä ei itselle enää uppoa, on tuo Guccin logokuosi, tosin sinä saat laukun näyttämään todella freshiltä 🙂 . Mutta laukku on kyllä saatavilla myös mustana mokkana, joten saa nähdä löytääkö se tiensä vaatehuoneeseeni 🙂 .

  Mukavaa alkanutta viikkoa Metti!

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2016

   Kiitos! Tykkään tuosta Guccin laukusta ihan älyttömästi! Monille varmasti just tuo Guccin logokuosi tökkii, mutta itse kun en ole koskaan omistanut Guccin logolaukkua en koe sitä millään tavalla ”ällönä” 😀 Tuo Dionysus laukku koko mustana & mokkaisena on myös aivan uskomattoman magee! <3

   Vastaa