FRESH OFF-THE-SHOULDER

Photos: Kaisa Turunen, edited by me.

Zara Top

Massimo Dutti Jeans

Zara Necklace and Shoes

Hermés Bracelet

Saint Laurent Bag

Ihanaa, ensimmäinen kunnon kesäasu! Kesäasu se on sen vuoksi, ettei minulla ole takkia sekä jalassa ovat open-toe sandaalit. Miten mahtavaa <3 Päälläni oleva valkoinen off-the-shoulder toppi on uusi hankinta ja mielestäni se on ihana. Off-the-shoulder on varmasti tämän kesän isoimpia trendejä ja kauppojen tarjonta onkin tällä hetkellä olkapäät paljastavia toppeja ja mekkoja täynnä. (Tästä postauksesta voit lukea lisää aiheesta sekä nähdä omat suosikkini ketjuliikkeiden valikoimasta). Täytyy kuitenkin huomauttaa, että tuo kyseinen malli ei ehkä ole se paras valinta pienen lapsen äidille. Kun luonnollisesti joutuu nostella ja hyöriä ja pyöriä lapsen kanssa, saa toppia jatkuvasti olla kiskomassa alas kun se nousee olkapäiden yläpuolelle. Noh, ei siis ehkä se käytännöllisin valinta, mutta kaunis kylläkin.

Viime viikko oli kerrassaan ihana ilmojen puolesta, toivottavasti sama meno jatkuisi tälläkin viikolla. Minun oli tosiaan tarkoitus jo eilen postata nämä asukuvat, mutta koko päivä meni ohi hujauksessa. Meillä oli pitkästä aikaa mieheni kanssa yhteinen arkivapaa, joten hoidimme koko päivän juoksevia asioita. Kävimme muun muassa ostamassa parvekkeellemme kesäkukkia sekä paljon erilaisia koristeita tyttäremme 2-vuotis syntymäpäiväjuhlia varten. Eilisen päivän menoa voit nähdä vielä snapchatistä: mettiforssell.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Anna 10.05.2016

  Hei Metti! Olet todella hurmaava nuori nainen 🙂 Olet kovasti kaunis ja sinulla on pettämätön silmä tyylin suhteen. Mutta mikä tärkeintä, kirjoitat bloggariksi todella sujuvasti ja olet kommentoijiasi kohtaan ystävällinen. Pidän myös siitä, että yhdistät luksusmerkkeihin jokaiselle lompakolle sopivia osia (sekä pukeutumisess että kosmetiikassa), joten tyylivinkkejäsi on helppo poimia.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2016

   Kiitos todella paljon ihanasta kommentistasi <3 Lukijat ovat kultaakin arvokkaampia sekä niin iso osa blogia. Sillä teille ja teitä vartenhan minä tätä työtä teen 🙂 Ja ihanaa kuulla, että voin kuvillani ja teksteilläni antaa inspistä pukeutumiseen! Kiitos kun sinulle kun seuraat! x

   Vastaa