MY 5 FAVOURITE MAKEUPS – VIDEO

Haluaisin aluksi kiittää teitä kaikka ihania lukijoitani, jotka otitte niin mahtavasti vastaan ihka ensimmäisen julkaisemani videon. Oli mukava kuulla mitä mieltä te olitte ja suureksi yllätyksekseni sain paljon positiivista palautetta. Iso kiitos! <3

Kiharavideon kommenttiboxissa minulta toivottiin paljon myös meikkivideota, jonka varmasti toteutan ja yritän kuvata teille mahdollisimman pian. Sillä välin kuitenkin – tässä tulisi katsottavaksi video, jonka tein yhdessä Costumen kanssa. Video toimii erinomaisena esimakuna tulevalle meikki-tutorial videolleni, sillä tässä kurkistetaan meikkipussini sisältöön ja esittelen videolla viisi luottomeikkituotettani.

http://www.costume.fi/video-bloggaaja-metti-forssellin-meikkivinkit/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

12 kommenttia

 1. Janem 18.02.2016

  Niinkun moni on sanonu, oot kyllä niin luonnollinen videoilla… Tosi hyvä video tämäkin ja ehdottomasti odotan sitä varsinaista meikkivideota!:) Mistä muuten tuo ihana meikkipussi?

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.02.2016

   Kiitos paljon 🙂 Meikkipussi on Stockalta!

   Vastaa
 2. Oona 18.02.2016

  Ihana video! Lisää tällaisia ehottomasti :))

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.02.2016

   Kiva kuulla 🙂 Videoita tulossa jatkossakin!

   Vastaa
 3. Liisa K 19.02.2016

  Moikka Metti! Vielä kiinnostaisi tietää, että mitä luomiväriä käytät ja mitä sävyä? Tosi kaunis väri. Kiitos 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.02.2016

   Moi! Käytän jatkuvasti eri luomivärejä (eli en vain yhtä merkkiä), mutta suosin yleensä eri ruskean ja nuden sävyjä varsinkin arkimeikissäni. Esittelen suosikkiluomivärejäni myöhemmin julkaistavalla meikkivideolla! 🙂

   Vastaa
 4. Evelyn 19.02.2016

  Piti käydä ostamassa tota Lumenen meikkivoidetta, kun vanha meikkivoide oli muutenkin loppumassa ja tänään kokeilin ekan kerran ja on kyllä ihanan kevyt kasvoilla! Kiitos siis vinkistä 🙂 Ja kun teet sen meikkivideon, niin toivon, että teet sen koko meikistä, sillä sun meikki on kauttaaltaan niin nätti 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.02.2016

   Hei, kiva kuulla 🙂 Joo tarkoituksena olisi tehdä juurikin meikkivideo, jossa teen kokonaisuudessaan oman arkimeikkini 🙂

   Vastaa
 5. Jorma 19.02.2016

  Moi Metti! Olet todella kaunis nainen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.02.2016

   Kiitos.. 🙂

   Vastaa
 6. Niina 20.02.2016

  Moikka! Sanoit, että Art Decon meikkejä myy vain muutama paikka Suomessa joten osaatkoa sanoa mistä niitä voi ostaa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.02.2016

   Voi apua, en itsekään muista missä olen niihin törmännyt. En ainakaan muistaakseni missään Helsingissä… Hämärästi muistissa olisi, että joskus jossain Kokkolan kauneushoitolassa olisin nähnyt kyseistä merkkiä, mutta en mene takuuseen! (enkä muista kuinka kauan tästä on aikaa.. :D) Mutta siis jos vain joku tietää saako kyseistä merkkiä Suomesta, niin mielellään kaikki vinkit otetaan vastaan 🙂

   Vastaa