EXPECTANCY – VIDEO 1

 

Kiitos niin paljon kaikille, jotka onnittelitte meitä vauvauutisten johdosta. Saimme hurjasti onnitteluviestejä niin privaatissa kuin sosiaalisessa mediassakin! <3 Oli aivan ihanaa lukea kauniita sanojanne ja kommenttejanne. Oli myös kiva kuulla, että siellä ruudun toisella puolella on samassa tilanteessa olevia, toisia odottavia äitejä! Paljon jaksamista ja tsemppiä teille kaikille odotusaikaan <3

Lukiessani teidän kommentteja aloin miettimään millä tavalla ja varsinkin missä määrin voisin tuoda blogissani esille raskauteen liittyviä asioita. Tarkoitukseni ei missään nimessä ole muuttaa blogiani ”mamma blogiksi” ja pääpaino tulee edelleen pysymään tiiviisti muodin- ja kauneuden piirissä. Raskaus on luonnollisesti kuitenkin tällä hetkellä niin iso osa elämääni, että väkisinkin (ainakin asukuvissa) raskaus tulee tulemaan esille. Niimpä sainkin idean, että tekisin esimerkiksi kerran kuussa videon, jossa kertoisin teille minun sen hetkisiä raskauskuulumisia. Voisin kertoa esimerkiksi yleisten fiilisten lisäksi raskausajan ruokavaliosta, -liikunnasta, -pukeutumisesta tai ylipäätänsä mistä vain raskauteen liittyvistä jutuista. Toki olisi myös todella mukava kuulla mitä juuri te haluaisitte minun kertovan. Olisi mahtavaa, jos aina videoiden kommenttikenttään tulisi mahdollisimman paljon erilaisia kysymyksiä ja kommentteja sekä ehdotuksia uusista aiheista, mistä toivoisitte minun kertovan. Mitä mieltä olette? Ajattelin, että tällainen video on myöskin paljon lukijaystävällisempää niille, joita ei niin paljon ne raskaushöpinät kiinnosta. On paljon helpompaa skipata yksi video, kuin skrollailla raskausaiheisia postauksia pitkin kuukautta 🙂

Alhaalla näette ensimmäisen videon 🙂

https://youtu.be/wu0g7rmYAiQ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

42 kommenttia

 1. hanneleh 25.02.2016

  Hei, kiva video vaikkei itselle olekaan ajankohtainen kun lapset on jo isompia ja olen vanhempi sinua. Ihana meikki tässä videossa, voisitko joskus kertoa mitä luomivärejä käytät ja tehdä meikkivideon? Onko tuo farkkuasusi paita vai mekko? Ihana, mistä olet löytänyt?

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Moikka! Meikkivideota on pyydetty paljon, joten toteutan sen mahdollisimman pian! Videolla päälläni on Zarasta ostettu farkkupaita (n. 2-3 vuotta vanha)

   Vastaa
 2. linda 25.02.2016

  Siis aivan ihana blogi ja sinä olet niin inspiroiva ja esimerkillinen! Itseäni kiinnostaa nimenomaan muoti ja kauneus, mutta itselläkin parisuhteessa alkaa perheen lisäys olemaan ajankohtaista, on mielestäni nämä postaukset enemmän kuin tervetulleita. Tuhannesti vielä onnea odotukseen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos paljon kauniista kommentistasi! <3

   Vastaa
 3. Ella 25.02.2016

  Ihana idea toteuttaa videolla raskauskuulumiset ja aivan ihana video jälleen! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos paljon! Kiva kuulla, että tyykkäsit 🙂

   Vastaa
 4. Spring 25.02.2016

  Sä olet valloittava persoona! Itsellä ei vauva-asiat ole vielä ajankohtaisia, mutta silti toivotan kaikki videot tervetulleiksi. Oppia tulevaisuuden varalle vaikka!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Hih, no niimpä 🙂 Kiva kuulla, että videot ovat tervetulleita!

   Vastaa
 5. Nelli 25.02.2016

  Mä ainakin tykkään tästä ideasta! 🙂 Vaikka vielä vauvat eivät ole ajankohtaisia mulle, niin on mielenkiintoista kuulla kokemuksista ja rakastan kuunnella muutenkin vauvahöpinöitä! 😀 Joten peukkua tulee täältä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos paljon! Kiva kuulla, että moni näyttää vihreää valoa videoille 🙂

   Vastaa
 6. Katariina 25.02.2016

  Ihana ja aurinkoinen postaus taas! 🙂 Kuinka monennella kuulla olet raskaana, kun sitä et ole vielä tuonut ilmi.? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos! Tässä vaiheessa paljastan vasta että laskettu aika on ensi kesänä 😉 Mutta eiköhän tarkempi ajankohta tule myöhemmin videoilla selville.

   Vastaa
 7. S 25.02.2016

  Ihana meikki!
  Raskaushöpinät ovat oikein tervetulleita, onnittelut vielä! Itse alan olla jo loppusuoralla kevätvauvan odottelussa. Videoita katson mielelläni, idea on varmaan oikein toimiva lukijoiden kannalta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos 🙂 Oi paljon onnea sinulle ja hurjasti tsemppiä loppurutistukseen <3

   Vastaa
 8. A 25.02.2016

  Tosi kiva idea! Vaikka en itse samassa elämäntilanteessa vielä olekaan☺️ Olis kiva kuulla ruokavaliosta ja urheilusta raskauden aikana☺️ Ja siitä miten painoa tulee lisää kuukausien saatossa vai tuleeko juuri ollenkaan:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos kommentista ja aiheideoista videolle! Varmasti monia lukijoita kiinnostaakin juuri raskausajan ruokavalio ja liikunta ja mielelläni jaan kanssanne omia ajatuksiani aiheista 🙂

   Vastaa
 9. Roosa 25.02.2016

  Kiva video ja ihana sinä! 🙂 Raskausvideot on ehdottomasti tervetulleita, vaikka kohta ne ei olekaan itselle niin ajankohtaisia. Olen tällä hetkellä 8 kuulla raskaana ja raskaus on ajoittunut juurikin elo-huhtikuun ajalle eli olen niin samaa mieltä tuosta mainitsemastasi edellisen raskauden pukeutumisesta! Ollut niin helppoa pukeutua neuleisiin ja legginseihin, eikä äitiysvaatteita ole tullug osteltua juuri ollenkaan. Ihanaa odotusaikaa sinulle! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Oi miten ihanaa <3 Paljon tsemppiä sinulle viimeisille viikoille 🙂 Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa lapsen syntymälle. Koko raskausaika kun on ajoittunut syksy/talvi akselille, jolloin ei niin paljon tarvitse stressata omasta pukeutumisesta (tai ainakin se on helpompaa) ja on myös ihana saada pienokainen tähän maailmaan juuri kun edessä on valoisa ja lämmin kevät ja kesä! Hurjasti onnea sinulle vielä <3

   Vastaa
 10. Sini 25.02.2016

  Heippa! Onnea vauvasta! 🙂 täälläkin voidaan ’paksusti’, laskettu aika on elokuunpuolessa välissä. Mua kiinnostaiskin tietää kun en oo varma (ei oo ainakaan silmiin osunu) ootko maininnut että millon sulla on laskettuaika? 🙂 puhuit vaan kesästä ja uteliaana olis kiva tietää vähän tarkempaa ajan kohtaa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos paljon ja isot onnittelut myös sinulle tulevan pienokaisen johdosta <3 En halua vielä kesää tarkempaa ajankohtaa kertoa, mutta eiköhän se tule myöhemmin videoilla selville… 🙂

   Vastaa
 11. Tiia 25.02.2016

  Hei tosi kiva idea! Vaikka ei raskausjutut itselleni olekaan ajankohtaisia, niin varmasti tulen näitä videoita katsomaan. 🙂

  Onnittelut vielä tästä pienestä yllätyksestä koko teidän perheelle! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos niin paljon <3

   Vastaa
 12. Suvi 25.02.2016

  Big thumbs up video idealle! Toivoisin muutenkin lisää videoita esimerkiksi kauneudenhoidosta. Olet niin luonnollinen ja rento videoillasi, että niitä on todella mukava katsoa. Sinussa on selkeästi ainesta youtubettajaksi tai tv-työhön 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiva kuulla, että videot ovat tervetulleita 🙂 Ainakin monien toivoma meikkivideo on tulossa piakkoin blogiin.

   Vastaa
 13. Piia 25.02.2016

  mäkin ajattelin että susta tulisi hyvä tubettaja tai tv-juontaja. Ainakin osaat olla todella luonteva. Ja vasta aloittanut nämä videojutut!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Haha, kiitos 😀

   Vastaa
 14. Evelyn 25.02.2016

  Videolla näkyvä koru on tosi kaunis 🙂 Mistä se on? Oot kyllä tosi luonteva näissä videoissa, joten näitä vain lisää 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos. Olen saanut sen mieheltäni lahjaksi <3

   Vastaa
 15. Krisse 26.02.2016

  Tosi hyvä idea julkaista videoita raskaudesta! Itsellä on myös laskettu aika kesän loppupuolella, joten aihe kiinnostaa ajankohtaisuutensa vuoksi. Erityisesti kiinnostaa kuulla sun raskauden etenemisestä ja voinnista (vaikka tietysti jokaisen raskaus on erilainen), minkä tyyppistä liikuntaa oot pystynyt harrastamaan, ja raskausajan pukeutumisideat on toivottuja. Onnea vielä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos onnitteluista ja kiva kuulla, että videoidea on saanut kannatusta. Kiitos myös aiheidoista videoille. Tulen varmasti puhumaan paljonkin mainitsemistasi aiheista 🙂

   Vastaa
 16. Jenni 26.02.2016

  Onnea raskaudesta <3 Videotervehdykset on todella hyvä idea ja mielenkiintoista kuultavaa! Raskausajan urheilu, ruokailu ja pukeutuminen kiinnostaa kovasti. Miten löytää kivoja asukokonaisuuksia, kun toiveena on ennenkaikkea mukavuus ja helppous raskausmahan kanssa 😀
  Tämä video oli ihana! Olet niin herttaisen oloinen ja todella luonnollinen videolla 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiva kuulla, kiitos 🙂 Ja kiitos hyvistä ideoista videoille!

   Vastaa
 17. Satu 26.02.2016

  Paljon onnea teille ❤️ Kiva idea nämä ”raskausvideot”! Vaikka itselläni on jo isommat lapset, on kiva kuulla kuulumisesi. Meikkivideota odotan innolla. Voi hyvin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos kovasti 🙂 Meikkivideo on tulossa asap!

   Vastaa
 18. Jonsbe 26.02.2016

  Tosi kiva idea! Aina ei jaksa lukea pitkiä sepostuksia ei niin mielenkiintoisista aiheista, mutta näin videon muodossa toimii itselle ainakin paremmin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Hienoa! Ajattelinkin juuri, että kuitenkin varmasti ihan kaikkia lukijoita ei niin paljon ne raskaushöpinät kiinnosta, joten video on helpompi skipata niin halutessaan 🙂

   Vastaa
 19. Pauliina 27.02.2016

  Ihana video ja tosi hyvä idea!
  Video oli raikas ja luonnollinen, olisi kiva kuulla ravinnosta-treenistä? Hankinnoista vauvalle?

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Tosi kiva kuulla 🙂 Hankinnat vauvalle on myös hyvä idea aiheeksi videolle, kiitos siitä 🙂

   Vastaa
 20. Paula 27.02.2016

  Luonteva Metti! 🙂 Masu-asukuvia odotellessa. Mitä teet opintojen suhteen? Jäätkö kokonaan äitiyslomalle opinnoista? Jatkaako esikoinen hoidossa vauvan tullessa? Vai ootko näitä edes ehtinyt pohtia? Ehkä sieltä tulee poika, kun pahoinvointia ei ole kuten ekalla kierroksella 😉 Onnea odotukseen! Hehkut 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Kiitos 🙂 Tällä hetkellä tarkoitukseni on jatkaa opintoja koko raskauden, lapsen syntymän ja vauva-arjenkin ohella. Toki tilanne pitää katsoa uudelleen jos esimerkiksi olotilassani tapahtuu isoja muutoksia huonompaan suuntaan. Nyt olen ollut todella kiitollinen siitä, ettei raskauteni ole vaikuttanut normaalin arkirytmiini ja työntekooni millään tavalla. Täytyy myös katsoa tilanne uudelleen kun selviää millainen pikkuinen sieltä tähän maailmaan tulee. Tuleeko hyvin nukkuva vai huono nukkuja? Itkuinen vai rauhallinen? Näitä asioita kun ei voi ennalta tietää… Lilia on kesällä pois päiväkodista, mutta mitä luultavammin hän jatkaa päivähoidoissa sitten taas syksyllä. Mukavaa kevättä sinulle 🙂

   Vastaa
 21. Jasmin 27.02.2016

  Olet niin suloinen ja kaunis! <3 Onnea koko perheelle iloisista uutisista! Videopostaukset on hyvä idea ja niitä on kiva katsoa! Toivon myös postausta meikeistä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.02.2016

   Hei, kiva kuulla 🙂 Meikkivideo on tulossa asap 🙂

   Vastaa