WEEKLY WANTIE: SKINNY BLACK SCARF

(pictures from my pinterest board)

Tässä seuraava muotiasuste, jonka haluan ehdottomasti itselleni! Se ei ehkä ole se lämpimin vaihtoehto talveen, mutta tekee sitäkin vahvemman muoti-statementin! Kyseessä on siis ohuen ohut kaulahuivi, jonka voi huolettomasti solmia kaulan ympärille. Kuinka hyvältä se näyttääkään esimerkiksi mekon, valkoisen kauluspaidan tai esimerkiksi pitsitopin kanssa jakun alla? Todella helppo ja vaivaton tapa tuoda mielenkiintoa asuun. Me likey!

Tässä omat suosikkini nettikauppojen valikoimasta:

From left to right:

Asos

River Island

Zara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Elina 25.02.2016

  Minä olen kyllä sellainen vilukissa, että tuo ei vielä hetkeen riitä ainoaksi kaulaliinaksi. On se siitä kuitenkin saatu kivannäköinen lisä asuihin, joten voi sitä harkita käytettäväksi sitten kun ilmat lämpenevät.

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.02.2016

   Hei, kiitos kommentista! 🙂 Kyseessä onkin itseasiassa enemmänkin kaulakorun ”vastineeksi” tarkoitettu asuste, esimerkiksi kun lähtee ulos syömään tai on jotain muita iltamenoja 🙂 …tuollaista ei varmasti kukaan haluaisi kaulalleen talvipakkasilla pehmeiden villahuivien sijaan 😀

   Vastaa