EASY SUMMER OUTFIT

 

Mango Dress

Bvulgari Necklace

Chloé Bag

Steve Madden Sandals

Kesäistä ja kukkaista. Ei ehkä paras inspiraationlähde Suomen loskakeleihin juuri nyt, mutta kyllä se kesä sieltä kohta tulee… 😉 Asukuvat on otettu tosiaan ihan ensimmäisenä iltana saavuttuamme Caboon. Aikaisen heräämisen ja matkustamisen jäljiltä olimme todella väsyneitä, mutta menimme kuitenkin nopealle illalliselle hotellin ravintolaan. Päälle heitin jotain helppoa ja miellyttävää ja hiuksetkin saivat vain olla. Ainoana ”meikkinä” huulirasvaa. Jalassa uudet mokkaiset Steve Maddenilta hankityt korolliset sandaalit, joihin ihastuin heti ensisilmäyksellä. Pehmeä mokkanahka sekä paksu tolppakorko takaavat sen, että kengät tuntuvat todella mukavilta jalassa. Laukkuna jälleen Chloén Drew, johon siihenkin niinikään olen edelleen aivan ihastunut! Suomessa en ole laukkua toppatakkien kanssa niin paljon käyttänyt, mutta reissullamme laukkua tuli käytettyä lähes päivittäin. Mielestäni se sopii niin hyvin hieman kesäistempien asukokonaisuuksien kanssa.

Floral and summery. This outfit is from Cabo, the night we arrived. We were really tired but decided to go to dinner anyway. I wanted to wear something comfortable and easy. No make-up and hair left as it had been the whole day. I paired my flower dress with the Chloé Drew Bag and new suede sandals from Steve Madden. I fell in love with these sandals immediately when I saw them, so pretty! Luckily they are also really comfortable.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Elina 31.01.2016

  Todella ihana kokonaisuus! Osaatko sanoa onko tätä mekko Mangon valikoimissa tällä hetkellä? Miellyttää niin paljon silmää että voisin vaikka haluta sen omaankin kaappiini 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.02.2016

   Kiitos! Mekko on Mangon tämän hetken mallistosta 🙂

   Vastaa