2015 ROUND UP

 

Photo: Niki Strbian

Vuodenvaihde 2014-2015 – 

Viime uusi vuosi vaihtui Malediiveillä, missä olimme mieheni kanssa häämatkalla. Yksi upeimmista ja romanttisimmista kohteista, joissa olen koskaan käynyt. Oma merenpinnan yläpuolella oleva Water Villa, maukkaat ruoat, rentouttavat hieronnat, upeat puitteet ja henkeäsalpaavan kauniit maisemat jäävät ikuisesti muistiin.

Saksa –

Asuimme Saksassa aina toukokuun 2015 loppuun asti. Nautin todella paljon keski-Euroopan ilmastosta ja kulttuurista. Muistan vielä hyvin kun nautin aamukahvejani parvekkeella helmikuun puolessa välissä auringon jo lämmittäen kasvojani. Asuimme aivan Düsseldorfin lähellä, joka tietysti oli myös iso bonus tälle muodinjanoiselle.

Blogin aloitus –

Aloitin bloggaamisen keväällä 2015. Tuntuu kuin tuosta hetkestä olisi jo pieni ikuisuus. Olin miettinyt blogin aloittamista pitkään, mutten muilta kiireiltäni ollut saanut aikaiseksi aloittaa blogia. Muistan kuinka jännittävää (ja samalla pelottavaa) blogin aloittaminen oli. Miten ihmiset ottavat blogini vastaan? Miten opin kaikki tarvittavat tietoteknilliset jutut? Miten erottua isossa blogimaailmassa? Kiinnostaako ylipäätään ketään blogini sisältö? Joskus mietin noita kysymyksiä edelleen. Mutta päätin kuitenkin karistaa kaikki epäluulot ja aloittaa rohkeasti bloggaamisen – ja hyvä niin, sillä olen nauttinut siitä todella paljon. Inhale confidence. Exhale doubt. Repeat.

1 –

Toukokuussa oli tyttäremme ensimmäinen syntymäpäivä. Ehdottomasti koko vuoden isoin ja merkittävin juhla – ainakin meille vanhemmille!

Espanja –

Pääsimme alkukesästä ensimmäistä kertaa tänä vuonna lomalle Espanjan asunnollemme. Oli ihanaa pitkän kauden jälkeen vain rentotua ja nauttia auringosta ja lämmöstä koko perheen voimin <3 Voi kuinka kaipaankin takaisin lämpöön ja sinne palmujen alle…

Suomen kesä –

Muistan kuinka olin niin kovasti odottanut päästä Suomeen pitkästä aikaa Saksassa vietetyn vuoden jälkeen. Suomen kesä oli harmillisen kylmä, joten karkasinkin juhannuksen tienoilla viikoksi Turkkiin vanhempieni ja tyttäreni kanssa lämmöstä nauttimaan. Suomen kesä oli kuitenkin ihana. Saimme viettää paljon aikaa ystäviemme kanssa, käydä mökillä, nauttia terassilounaista Helsingin keskustassa ja viettää lukemattomia aamuja puistoissa leikkien. Tavallista, mutta niin ihanaa kesän arkea!

Niki Strbian –

Aloitin kuvaamaan Nikin kanssa enemmän ja vähemmän säännöllisesti kesällä 2015. Tutustuin Nikiin aikoinaan ystäväni kautta etsiessämme hyvää valokuvaajaa ikuistamaan raskausaikaani. Kun Niki tuli kuvaamaan tyttäremme 1-vuotis päivää, päätimme samalla napata minusta yhdet asukuvat. Siitä se sitten lähti ja olen todella onnellinen, että saan edelleen tehdä yhteistyötä tuon upean ja lahjakkaan valokuvaajan kanssa.

Opiskelu –

Syksy ja loppuvuoden kuukaudet vierähtivät nopeasti opiskellessa. Olin kesällä ollut hieman laiska opiskelujeni suhteen, joka kostautui minulle syksyllä. Onneksi tyttäremme sai päiväkotipaikan loppusyksystä, joka helpotti suuresti arkeamme, kun sain keskittyä päivisin kunnolla opiskeluun sekä siinä sivussa bloggaamiseen. Onneksi sain kaikki kurssit ja siinä samalla yhden etapin koulussa pakettiin.

Elle –

Loppusyksystä sain upean yhteydenoton ja mahdollisuuden aloittaa Ellen bloggaajana. Olin salaa haaveillut siitä jo blogin alkuajoilta lähtien. Nyt onnellisena ja intoa täynnä odotan uusia haasteita ja mahdollisuuksia Elle-lehden alla!

Vuodenvaihde 2015-2016

Tänään vuosi vaihtuu rauhallisissa merkeissä kotona. Muutamat ystävät tulevat luoksemme syömään ja juhlistamaan vuoden vaihtumista. Odototan jo innolla vuotta 2016 ja mitä kaikkia uusia juttuja se tuo mukanaan. I`m ready!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE! <3 <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. S 31.12.2015

  Olen ollut tämän vuoden esikoiseni kanssa kotona, päivät ovat menneet kiireisesti eikä omaa aikaa paljoa ole ollut alussa. Löysin sattumalta sinun blogin ja se on ollu iltaisin ihana nautinto lukea blogiasi, kun olen saanut tytön nukkumaan. Pidän todella paljon blogistasi erittäin inspiroiva. Kiitoksia tästä, odotan innolla mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Oikein hyvää uutta vuotta 2016 sinulle ja perheellesi 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.01.2016

   Voi kiitos niin paljon <3 Ihanaa uutta vuotta sinullekin ja paljon tsemppiä ja jaksamista sinne pikku-neidin kanssa 🙂

   Vastaa
 2. cioccolato 31.12.2015

  Hyvää uutta vuotta myös sinulle! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.01.2016

   Kiitos!

   Vastaa
 3. W 02.01.2016

  Tykkään tosi paljon sun blogista! miten sä tapaat tehdä ne nätit kiharat? Käytätkö kiharrinta vai suoristusrautaa? Olis tosi kiva jos voisit tehdä vaikka postauksen sun hiustenhoidosta tms! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.01.2016

   Kiitos 🙂 Teen aina kiharani suoristusraudalla, sillä se on ainoa tapa jolla osaan edes vähän laittaa hiuksia.. 😉

   Vastaa
 4. Sanna/Beauty Box 03.01.2016

  Sulla on ollut mahtava vuosi! Onnea uusiin haasteisiin vuoteen 2016! <3

  http://www.beautyboxblog.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.01.2016

   Kiitos paljon! <3

   Vastaa