WKND RDY

Valmiina viikonloppuun, hell yea! Viikkoni on ollut superkiireinen, joten en voisi olla iloisempi että tänään on perjantai! Viikkoni on kulunut pitkälti nenä kiinni koneessa. Ohjelmaan on kuulunut erilaisten raporttien, esseiden ja power pointtien tekoa. Opiskelujen suhteen on nyt haipakkaa, sillä tarkoitus olisi valmistua tämän vuoden joulukuussa. Kova työ siis palkitaan loppuvuodesta kun (toivottavasti) saan tämän urakan päätökseen.

Kun päätin jatkaa opiskelujani etänä viime helmikuussa ja samalla hoitaa tytärtäni kotona, en todellakaan tiennyt mihin olen ryhtymässä. Monille kotoa käsin opiskelu saattaa kuulostaa herkulliselle vaihtoehdolle, mutta nyt reilun puolen vuoden jälkeen voin todeta tuon väittämän aivan vääräksi. Itselleni tuli hieman yllätyksenä kuinka paljon etäopiskelussa vaaditaankaan itsekuria, ajanhallintaa ja organisointia. Valtavasti itsenäistä tiedonhakua ja oppimista, koska et ole fyysisesti paikanpäällä koulussa kuuntelemassa professoreita. Motivaatio ei aina ole ollut huipussaan, mutta jotenkin tenteistä on kuitenkin menty läpi. Toki opiskeluni jatkuvat vielä ensi vuonnakin, mutta nyt jouluna toivottavasti yksi etappi opiskeluissa tulee päätökseen. Sitä odotellessa! 🙂

Tänään illalla tiedossa hyvää take-away ruokaa, lasi punaviiniä, kynttilöitä, villasukat ja perhe. Täydellistä rentoutumista siis. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua myös teille rakkaat lukijat <3

Huomenna blogissa koko look sekä tuotteiden tiedot! xxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

13 kommenttia

 1. Minna 23.10.2015

  Tiedän tunteen! Opiskelin etänä silloin kun poikani oli vielä vauva ja oli todella haasteelllsta sovittaa koulu- ja perhe elämä yhteen. Minäkin jouduin joskus jopa etelänlomilla opiskelemaan.. Tsemppiä hurjasti loppurutistukseen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2015

   Kiitos paljon! Kiva kuulla, että joku on ollut tässä samassa tilanteessa ja siitä on selvitty 😀

   Vastaa
 2. Kati 23.10.2015

  Miksi valmistut joulukuussa? 🙂 Itse opiskelen kokopäivätyön ohella avoimessa yliopistossa ja se vaatii myös paljon itsekuria ja ajanhallintaa. Toisaalta se tuo myös kivaa vaihtelua ja se on aina palkitsevaa saada kurssi päätökseen sekä oppia uutta, josta voi olla hyötyä työelämässä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2015

   Totta! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että mikä tahansa opiskelu kannattaa! 🙂

   Vastaa
 3. Saara 23.10.2015

  Moi! Ihana blogi sulla, tykkään tästä ihan hirveesti. Haluaisin vain sanoa että näyttäisit kauniimmalta jos lihoisit 4kg. Olet vain niin hauraan näköinen noissa kuvissa. Olet kuitenkin todella kaunis!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2015

   Kiva, että tykkäät blogista! 🙂 Johtunee varmaan geeneistä, mutta olen aina ollut tällainen hoikka. Tuskimpa se koskaan tulee muuttumaan:)

   Vastaa
  • Linda 24.10.2015

   Saara, olisiko susta sopivaa mennä sanomaan tuntemattomalle että ”näyttäisit kauniimmalta jos laihtuisit 4 kiloa”? Minusta ei, eikä painosta huomauttaminen (varsinkin ihan terveen näköiselle) ole sen sopivampaa toisinkaan päin. Onneksi Metti ei vaikuttanut loukkaantuvan tökeröstä kommentistasi vaan jaksoi vastata nätisti. 🙂 Metti näyttäisi upealta vaikka paino olisi mitä!! Ihanaa syksyn jatkoa ja kiitos mahtavasta blogista Metti! 🙂

   Vastaa
   • Metti Forssell 25.10.2015

    Hei Linda! Kiitos ystävällisestä kommentistasi <3 En ole moksiskaan kommenteista, jotka viittaavat painooni. Olen tottunut tällaisiin kommentteihin, sillä kuten sanoin olen aina ollut ruumiinrakenteeltani hoikka. Tosin siinä asiassa olen täysin samaa mieltä kanssasi, että en minäkään koskaan lähtisi kommentoimaan toisen, saatika tuntemattoman painoa. Mutta jokainen tekee tavallaan 🙂 Ihanaa sunnuntaita sinne!

    Vastaa
 4. Lotta 25.10.2015

  Olen samoilla linjoilla sinun kanssa Linda, sillä olin itse juuri kirjoittamassa samaa. Mautonta kommentointia noinkin henkillökohtaisesta asiasta kuin paino. Metti, olet kyllä ihailtava persoona ! Blogisi on ihana ja kirjoitat kivasti.

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.10.2015

   Kiitos Lotta! <3 Kuten edelliseenkin kommettiin kirjoitinkin, ei se minua haittaa 🙂 Jokainen saa olla mitä mitä mieltä haluaa ja kommentoidakin siitä, jos se itselleen tuntuu soveliaalta.

   Vastaa
 5. Piia 25.10.2015

  Metti on hurjan kaunis nainen, painoi hän sitten 4kg enemmän tai vähemmän (ja mistä ihmeestä tuo nimenomainen luku4?? :D)… Mutta mielestäni hän ei noin laiha ollut ennen lapsen syntymää. Upeakroppainen kyllä tuolloinkin, mutta normaalipainoinen. Nyt olet Metti ihan selkeästi alipainon puolella ja tiedät sen hyvin itsekin. 🙂 Olet niin nuori vielä, että hormonitoimintasi saattaa alipainosta huolimatta toimiakin (tosin jos käytät e-pillereitä tms. hormonaalista ehkäisyä, et voi tietää toimisiko kiertosi ilman niitä), mutta sitten kun ikää tulee yli 35, tilanne on eri. Tiedän kokemuksesta, koska rääkkäsin itseni 37v. ekan lapseni syntymän jälkeen niin laihaan kuntoon, että kuukautiseni loppuivat ja sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan. Toipuminen kesti pari vuotta ja nyt on nelikymppisenä toiveissa toinen lapsi. Toivon etten itseni näännyttämisellä sotkenut hormonitoimintaani pysyvästi…

  Vastaa
 6. Metti Forssell 25.10.2015

  😀 Kiitoksia vaan ”huolenpidosta”, mutta se että olen hoikka johtuu geeneistäni, ei siitä että mitenkään rääkkäisin itseni hoikkaan kuntoon. Olen ihan perusterve ja hyvinvoiva ihminen, no worries 😉

  Vastaa
 7. Lotta 26.10.2015

  Meneekö jo ohi aiheen !!?? Metti on ihana 🙂

  Vastaa