VELVET

Pehmeä, sileä ja juuri tähän vuoden aikaan mitä parhaiten sopiva materiaali – sametti. Tuo hieman 70-lukua henkivä materiaali on nyt kuuminta muotia. Materiaali on miellyttävä päällä ja näyttää erittäin hienostuneelta. Täydellinen valinta esimerkiksi tulevaa pikkujoulu sesonkia silmällä pitäen. Erityisen upealta sametti näyttää mielestäni tummissa väreissä kuten mustassa, tummansinisessä, tummanpunaisessa sekä smaragdinvihreässä. Valitse perus pikkumustasi pariksi samettijakku tai lisää asuusi mielenkiintoa samettisilla kengillä tai pikkulaukulla.

Tässä muutama oma suosikkejani

Asos Long Dress

Gianvito Rossi Pumps

Zara Midi Dress

Zara Blazer

Missquided Burgundy Dress

Zara Top

Rebecca Minkoff Bag

H&M Skirt

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Linnea 27.10.2015

  Oih sametti! Mulla on tullut joku kamala himo samettivaatteisiin nyt tässä parin viikon aikana. Itselläni lähti tilaukseen eilen juuri tuo H&M samettihame ja paita. Nyt innolla odotan että saapuvat postiin 🙂 Just mietin tässä miten nopeasti voi mielipiteet muuttua uusien muotitrendien tullessa. En ole oikein koskaan aikaisemmin syksyn muodista innostunut, mutta tänä syksynä olen enemmän kuin innoissani kaikista ihanista trendeistä 🙂 Ihanaa syksyn loppua sinulle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.10.2015

   Sametti on ihanaa vaihtelua vaatekaappiin 🙂 Itsekin pidän tästä trendistä sekä muista tämän syksyn trendeistä todella paljon. Tuo H&M hame on kyllä todella monikäyttöinen vaatekappale. Täytyy yrittää se myös itselle hankkia 🙂 Mukavaa syksyä!

   Vastaa
 2. Sanna/Beauty Box 27.10.2015

  Tuo Chanelin samettinen laukku on niin upea. Sametti sopii tähän vuodenaikaan täydellisesti. Muutamia samettisia vaatekappaleita on tullut hipelöityä Zarassa. 🙂

  http://www.beautyboxblog.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.10.2015

   Totta, sametti sopii erinomaisesti syksyyn ja tulevaan talveen. Ja tuo Chanelin laukku on kyllä aivan ihana <3

   Vastaa
 3. Jekku 29.10.2015

  Satutko tietämään (kun et laittanut lähdettä) mistä otsikon yläpuolella oleva kuva on peräisin, mikä merkki? Eli vasen alareuna, tuo hieman persikkaisen värinen tunika ja hame (kai?).

  Vastaa