A DAY WITH ME

Päätin aloittaa tämän viikon toteuttamalla ”Päivä kanssani” -tyyppisen postauksen, jota lukijat ovat pitkään toivoneet. Halusin valita tätä postausta varten sellaisen päivän, joka nimenomaan kuvaisi teille sitä ihan normaalia arkeani 🙂

09.30 Viemme tyttäremme päivähoitoon

Hän on aloittanut kolme viikkoa sitten päivähoidon ja viihtyy siellä todella hyvin. Hän on iloinen ja innoissaan kun pääsee päivisin leikkimään muiden lasten ja ihanien hoitajien kanssa.

10-10.45 Aamiaihetki 

Lähes poikkeuksetta jokaisena aamuna tyttäreni päivähoitoon viemeisen jälkeen suuntaan itse joko mieheni kanssa, kaverin kanssa tai sitten ihan yksin aamiaiselle. En pysty heti herättyäni laittamaan suuhuni vesilasillista enempää, mutta hetken hereilläolon jälkeen aamiainen maistuu. Yleensä hektisen aamun ja päiväkotiin viemisrumban jälkeen on aivan ihanaa istua hetki rauhassa mukavassa kahvilassa ja nauttia maukas aamiainen ja kahvia.

11-15 Opiskelua

Aamiaisen jälkeen tulen kotiin ja alan tehdä kouluhommia. Saan yleensä kotona tehtyä hyvin koulujuttuja, mutta välillä tuntuu, että siivoaminenkin on kiinnostavampaa kuin opiskelu. Näinä päivinä on hyvä suunnata jonnekin muualle opiskelemaan, kuten esimerkiski kirjastoon.

15 tyttären haku päiväkodista

16-17 Puistoon

Puisto kuuluu jokapäiväiseen arkirytmiimme, sillä tyttäremme nauttii todella paljon ulkona leikkimisestä. Onneksi meitä on hemmoiteltu mitä upeimmilla syyssäillä, joten miellelläni olemmekin ulkona. Itsellekin tekee hyvää päästä raittiiseen ilmaan monen tunnin sisällä- ja koneella istumisen jälkeen.

17.30-19 Liikuntaa

Jos en ole aamulla jaksanut lenkille lähteä on liikunnan vuoro illalla. Lenkki on se kaikista helpoin ja yleisin liikuntamuoto itselleni, mutta välillä tulee kokeiltua jotain muutakin. Bodypump ja spinning kuuluvat pitkäaikaisiin suosikkeihini, mutta uutena innostuksena on jooga. Olen kärsinyt alaselkäkivuista jo pidemmän aikaa ja olen kuullut, että jooga auttaa tehokkaasti tähän vaivaan. Kokeilin myös air joogaa ja muutamien tuntien jälkeen en voi ainakaan sanoa, että selkäkipuni olisivat pahentuneet. Jooga on mukavaa vaihtelua, mutta ei se riittäsi minulle ainoaksi liikunnaksi. Tarvitsen enemmän ”oikeaa” hikiliikuntaa, mutta jooga ehdottomasti tuo mukavaa vaihtelua normaaleihin liikuntarutiineihini.

Ilta kotona perheen kanssa

Perus iltatoimet tyttären kanssa, syömistä, saunomista, tv-sarjojen katselua, bloggaamista, millon mitäkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 kommenttia

 1. Kaisa 26.10.2015

  Tytölläsi on aivan ihastuttavat vaatteet! <3 Käykö hän aina kerhossa noin nättinä? Lähinnä siis mietityttää, että ulkoileeko hän kerhossa noin kauniissa vaatteissa vai ovatko he vain sisäleikeissä? Tai vaihdetaanko siellä ulkoilua varten välikausi- tai kurahaalarit päälle? Itsellänikin on pieni tyttö, ja on ihanaa pukea hänelle jotain nättiä kaupunkireissuja varten. Päiväsi vaikuttaa tosi mukavalta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2015

   Kiitos 🙂 Kyllä he ulkoilevat päiväkodissa ja sitä varten hänellä on erikseen säähän sopivat ulkoiluvaatteet.

   Vastaa
 2. Titta 26.10.2015

  Ihana tytär sinulla! Olen utelias, niin kysyisin, että onko sinulla hiustenpidennykset? Jos on, niin todella luonnolliset. Onko toi köysissä riippuminen joogaan liittyvää, näyttää kyllä vaikeelta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2015

   Kiitos, hän on ihana <3 Minulla ei ole hiustenpidenyksiä, ihan omat hiukset 🙂 Kyllä, kyseessä on ilmajooga. Se on joogamuoto, jossa käytetään liikkeissä apuna katosta roikkuvaa silkkiä. Kaikissa liikkeissä ei luonnollisestikaan olla kokonaan silkin varassa (kuten kuvissa) vaan tehdään myös paljon liikkeitä, joissa esimerkiksi vain pelkkä on jalka silkin varassa. Kannaattaa kokeilla jos yhtään jooga kiinnostaa 🙂

   Vastaa
 3. Hanna 26.10.2015

  Mitä opiskelet?:))

  Vastaa
 4. Aino 27.10.2015

  Kiva postaus! Ja tosi sulosia kuvia tyttärestä 🙂

  Vastaa
 5. Sanna/Beauty Box 27.10.2015

  Teidän tytär on niin suloinen. Kiva postaus ihan arkisista jutuista, jotka jäävät blogeissa helposti peittoon. 🙂

  Vastaa