COMFY AT THE PLAYGROUND

Minulta on paljon toivottu postausta siitä, miten pukeutua tyylikkäästi leikkipuistoon. Minulle tyylikkyys leikkipuistovaatetuksessa ei kuitenkaan ole se tärkein kriteeri vaan ennemminkin se, että vaatteet ovat lämpimät, säähänsopivat ja mukavat. Puen aina leikkipuistoihin myös sellaiset vaatteet joiden mahdollista likaantumista minun ei tarvitse harmitella. Puistoissa kuitenkin leikitään hiekassa ja siellä väkisinkin vaatteet saattaa likaantua.

Kevytuntuvatakki kuuluu lähes poikkeuksetta jokpäiväiseen puistopukeutumiseeni. Se on niin uskomattoman kevyt ja mukava päällä sekä lisäksi lämmittää ihanasti. Kevytuntuvatakin ostamisen jälkeen en halua enää muita takkeja puistoihin pukea! Jaloissa minulla on poikkeuksetta juoksuhousut tai muut vastaavat paksummat trikoot, mukavuudenhaluinen kun olen. En voisi ikinä kuvitella meneväni farkut päällä puistoon. Tämän postauksen kuvissa tuleekin loistavasti esille se peruspukeutumiseni: kevytuntuvatakki, mukavat trikoot, lämmin villaneule, huivi sekä lenkkarit.

Down jacket: Sand

Knit: Barbour

Tights: Hallhuber

Scarf: Sand

Sunnies: Ray Ban

Shoes: Adidas

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Jjanem 21.10.2015

  Ensimmäistä kertaa törmään tyylikkääseen untuvatakkiin, jonka voisin itsekin kotiuttaa:D Ainakin ne kirkkaan siniset ja muut ihmevärit katukuvassa saavat ihokarvat pystyyn… Vaikka lapsi ei oo ajankohtainen, tää oli kiva postaus. Jos tulevaisuudessa ihana tyttö tai poika mulle suodaan, olisin mielelläni yhtä tyylikäs leikkipuistossa kuin sinä:) Puhumattakaan Liliasta, hän on kyllä niin suloinen!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2015

   Voi kiitos, kiva että tykkäsit 🙂 Kuten kirjoitinkin tekstissä tuota takkia olen käyttänyt enemmän kuin laki sallii 😀 Todellinen jokapaikan takki!

   Vastaa
 2. Eea 21.10.2015

  Jes, kiitos! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2015

   :)))

   Vastaa
 3. Lotta 21.10.2015

  Kyllä tyttäresi on super suloinen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2015

   Kiitos! <3<3<3

   Vastaa
 4. MJ 21.10.2015

  Kivan rento asu! Tiedätkö saako Saksasta ostettua Sandin vaatteita?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2015

   Kiitos! Mielestäni Sandillä ei ole omaa liikettä Saksassa (voin olla kyllä väärässä!), mutta uskon, että sitä saa joistain multi-brand liikkeistä 🙂

   Vastaa
 5. Oona 22.10.2015

  Hui kun olet hoikka! :O Mutta kiva asu ja postaus!! 🙂

  Vastaa
 6. Metti Forssell 24.10.2015

  🙂 Olen aina ollut hoikka, varmaankin geeneistä johtuen..

  Vastaa