BLACK

Kokomustaa. Mikä siinä viehättää? Helppous, klassisuus, tyylikkyys? Viime lauantaina perhe-brunssille päälle valikoitui taas mustaa. Mielestäni kokomusta on vain niin klassinen ja aina tyylikäs valinta. Ja rehellisesti sanottuna kun ei ole aikaa miettiä omaa asuaan ollenkaan, musta ei petä koskaan. Olen jo pitkään kaipaillut värikästä laukkua, joka mielestäni olisi täydellinen asuste juuri esimerkiksi tällaisen kokomustan kanssa. Muutamia laukkuja olenkin jo silmäillyt, mutta vielä ei ole se täydellinen sattunut kohdalle. Pitäisi varmaa malttaa odottaa jouluun, josko pukinkonttiin sattuisi jotain punaista tänä vuonna… 😉 Joulusta puheen ollen, tänään Stockmannilla pikaisesti pyörähtäessäni huomasin, että siellä myyjät jo järjestelivät joulupalloja ja muita koristeita esille. Hassua, mutta nyt sitä näköjään pitäisi jo aloittaa joulufiilistely 🙂

Coat: Massimo Dutti

Knit: Zara

Jeans: Tiger of Sweden

Sunnies: Gucci

Bag: Chanel

Gloves: H&M

Shoes: Zara

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

13 kommenttia

 1. Oona 19.10.2015

  Ihania kuvia! Ja kokomusta ei kyllä petä koskaan;) Oot todella kaunis ja tyylikäs!! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.10.2015

   Kiitos paljon! Kokomustalla harvemmin menee vikaan 🙂

   Vastaa
 2. Karla 19.10.2015

  Beauty 🙂 ja kiva nähdä yksi yhteiskuva teistä blogin puolella! Tyylikäs pari olette 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.10.2015

   Kiitti 🙂

   Vastaa
 3. Jjanem 19.10.2015

  Ihailin tätä asua jo instagramissa ja ihanaa että teit siitä postauksen:) Todella tyylikästä ja olen kyllä kateellinen miten hyvältä pitkänmalliset vaatteet näyttääkään sun yllä! Itse näyttäisin lähinnä siltä että yritän peitellä olemassaoloani.. Haha.

  Olipa hauska yllätys nähdä miehesi kuvissa myös:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.10.2015

   Kiva, että tykkäät 🙂 Pitkät vaatteet saattavat olla haasteellsia, mutta erilaisilla vöillä tai yms muilla asusteilla saa vähän kohennettua lookia, ettei tule liian kaapu-fiilis 🙂

   Vastaa
 4. Musta on kyllä aina hyvä valinta! 🙂 Itse taas kaipaan pientä mustaa laukkua, lähdemme nyt perjantaina Milanoon, ehkäpä sieltä tarttuisi pieni Chanel mukaan..? 🙂 Tyylikäs pari olette kyllä, kiva kun Mikael on mukana myös! Ihanaa uutta viikkoa sinne 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.10.2015

   Oi ihanaa, nauttikaa Milanosta 🙂 Sieltä varmasti löytyy se täydellinen pieni musta laukku 😉

   Vastaa
 5. Mankka 20.10.2015

  Yksinkertainen on kaunista, se sanonta ei petä koskaan.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.10.2015

   Totta!! 🙂

   Vastaa
 6. Laura 20.10.2015

  Musta kyllä toimii aina, varsinkin eri materiaaleja sekoittaessa 🙂 Muuten, oliskohan postausten loppuun mahdollista saada ’seuraava postaus’ tms. nappi, josta pääsisi kätevästi suoraan seuraavaan palaamatta joka kerta etusivulle? Luen blogeja melko harvoin ja siksi usein monta postausta kerralla – monelle se nappi ei varmaan ole mitenkään tärkeä yksityiskohta, mutta omasta mielestäni helpottaa selaamista paljon 🙂 Joka tapauksessa, kiitos inspiraatiosta syyspukeutumiseen!

  Vastaa
  • Ramppa 21.10.2015

   Kannatan tätä ehdotusta,
   Blogiasi on aika turhauttavaa selata kun ei pääse putkeen lukemaan kaikkia,mvaan täytyy eessuntaas sinkoilla.

   Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2015

   Moikka Laura! Olen kanssasi samaa mieltä, että tuollainen ”seuraava” painike olisi erinomainen. Minun pitää tarkistaa tarjoaako tämä blogipohja sellaista vaihtoehtoa 🙂 Kiitos kommentista ja ehdotuksesta 🙂

   Vastaa