KEVÄISTÄ TYYLIÄ GANTIN KANSSA

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Gantin kanssa 

Pidän laadukkaista materiaaleista, jotka paitsi näyttävät hyvältä, mutta kestävät myös kulutusta. Klassiset takit, laadukkaat kauluspaidat ja hyvinistuvat farkut ovatkin vaatekappaleita, jotka säilyvät vaatekaapeissamme vuodesta toiseen. Jos vaate on laadukas, tyylikäs ja hyvinistuva siitä on iloa pitkäksi aikaa. Siksi olin todella iloinen kun Gant pyysi minua yhteistyöhön heidän kanssaan, sillä olen ollut Gantin tuotteiden uskollinen ostaja jo vuosien ajan. Gantin vaatteita ei löydy ainoastaan vaatekaapeistamme vaan ovat merkin tuotteet löytäneet tiensä kotiimme myös sisustuksessa.

Wool coat and print top from Gant

Ajan mittaan minusta on kuoriutunut klassisempi pukeutuja, joka arvostaa enemmän laatua kuin määrää sekä pukeutumiseni määritteleviä tekijöitä ovat ajattomuus ja tyylikkyys. Tykkään pukeutua trendikkäästi ja yhdistää hetken kuumia trendejä omaan tyyliini, mutta pyrin aina pitämään klassisen linjan pukeutumisessani. Ihastuin tähän Gantin kuviolliseen yläosaan heti sen nähtyäni vaikka en olekaan pääsääntöisesti printtipaitojen ystävä. Tässä topissa kuitenkin sävymaailma oli niin kauniiin harmooninen, että se sai kokonaisuuden toimimaan. Klassisen mustan ja harmaan joukkoon on tuotu raikasta valkoista sekä tämän kevään kuuminta muotiväriä, vaaleanpunaista. Toppi sopii arkena hyvin farkkujen kanssa (kuten minulla kuvissa) mutta vastaavasti sopii se oikein hyvin työkäyttöönkin, esimerkiksi bleiserin kanssa pidettäväksi.

Blazer, shirt, scarf, belt & jeans from Gant

Mitä mieheni tyyliin tulee, se vasta suuren muutoksen kokenut onkin! Vuosien varrella hupparit ja löysät verkkarit ovat jääneet ja tilalle on tullut enemmän siistejä kauluspaitoja, klassisia takkeja, tyköistuvia housuja sekä tyylikkäitä asusteita. Myönnettäköön, että minä olen ollut hänen vaatekaappinsa uudistuksen rohkaisevana voimana ja suunnannäyttäjänä, mutta nykyisin mieheni pärjää jo omillaan 😀 Hänkin on saanut aivan uudenlaisen kiinnostuksen vaatteita ja pukeutumista kohtaan ja ottanut rennon klassisen tyylin haltuun upeasti. Vaikka tykkään miehillä myös rennosta ja huolettomasta asuista, näyttää mielestäni jokainen mies ehdottomasti parhaalta kuitenkin puetummassa lookissa – kauluspaidassa tai puvussa esimerkiksi.

Vaikka mieheni ei pukeudukaan työnsä puolesta kauluspaitoihin, käyttää hän niitä arkena usein. Yhteistyön merkeissä pääsi hänkin tutustumaan Gantin uutuuksiin ja heidän kevään innovatiivisimpaa uutuuteen – Tech Prep paitoihin. Tech Prep kauluspaidoissa on käytetty todella hengittävää kangasta, joka on tarkoitettu tukemaan aktiivista elämäntyyliä. Koska kangas kuivuu nopeasti, imee kosteutta tehokkaasti ja todella hengittävä sopii se erinomaisesti miehille, jotka esimerkiksi hoitavat työmatkansa pyöräillen tai ovat muuten paljon liikkeessä työpäivän aikana.

Lisää tietoa ja malleja Tech Prep -paidoista löydät tästä.

 

Pictures by Niki Strbian

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Saara 23.02.2017

  Näyttääpäs hyvältä! ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.02.2017

   Kiitos Saara! <3

   Vastaa
 2. Sofi 23.02.2017

  Taas ois upeita kuvia vaikka lehtiin..anna,meidän perhe,me naiset jne… eks sulla vois olla joku agentti, joka markkinois noita sun kuvia medialle jne.. 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.02.2017

   Kiitos paljon Sofi! 🙂

   Vastaa
 3. Janem 23.02.2017

  Siis vitsi näitä kuvia!!! Ihan mielettömiä. Miehesi on vähintään yhtä kuvauksellinen kuin sinä 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.02.2017

   Voi kiitos paljon! 🙂 Miklu tykkää tästä kommentista 😀

   Vastaa
 4. Paula 24.02.2017

  Olette kyllä niin upea pari!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.02.2017

   Voi kiitos niin paljon Paula! <3

   Vastaa
 5. Aivan ihanat yhteiskuvat!!! <3 Eikös se niin mennyt että tärkein kyky jalkapallossa on ulkonäkö 😀

  https://www.facebook.com/villikortti2/videos/704705713028986/

  Vastaa
 6. Sanna 11.03.2017

  Tyylikkäitä kuvia!
  Sinulla on kuvissa hyvänmalliset ja kivan sävyiset farkut. Tiedustelisinkin, mitä merkkiä ja mallia ne ovat? Haluaisin ostaa tuollaiset ja olen kolunnut varmaankin kaikki Helsingin kaupat tuloksetta.

  Vastaa