EVERY OCCASION LACE TOP

 

Zara Lace Top & Jeans

Ray Ban Sunglasses

H&M Earrings (old)

Chloé Bag

Steve Madden Sandals

I`m all about that lace, ´bout that lace… lace… lace… lace! Tuo ihanan hempeä ja naisellinen materiaali on täydellinen valinta kesään. Ehdottomasti yksi must-have hankinta vuodesta toiseen. Pitsitoppi on monipuolinen vaatekappale sillä se käy yhtä hyvin arkikäyttöön kuin juhlapukeutumiseenkin. Pitsitoppi on juhlava valinta esimerkiksi kauniin kynähameen parina, mutta soveltuu yhtä hyvin farkkujenkin kanssa käytteväksi. Pidänkin juuri siitä miten pitsi tuo arkipukeutumiseen mielenkiintoa ja ”sitä jotain”. Pitsitoppi on myös hyvä valinta työpukeutumiseen, esimerkiksi bleiserin alle.

Täytyy vielä sanoa, että vaikka olenkin vannoutunut mustan värin käyttäjä, tykkään jotenkin todella paljon vaihteeksi pukeutua tällaiseen kokonaan neutraaliin värimaailmaan. Vaaleanharmaa ja nutria sopivat mielestäni hyvin yhteen ja valkoinen yläosa tuo kokonaisuuteen sopivasti raikkautta. Todella freesi fiilis kun päällä ei aina ole mustaa. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille ihanat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

13 kommenttia

 1. Julia 13.05.2016

  Noi kengät on ihanat! Tiedätkö saako niitä Suomesta? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.05.2016

   Kiitos, niin munkin mielestä <3 Olen ostanut pari kesää sitten yhdet Steve Maddenin espadrillot Aleksanterinkadun Ziosta Helsingistä, mutta en mene takuuseen myykö kyseinen liike Steve Maddenin kenkiä enää. Kannattaa kuitenkin kysäistä 🙂

   Vastaa
 2. Anna 13.05.2016

  Olet upea!!! Niin kaunis 🙂 Vitsi mä haluaisin tuon laukun.. Hei en tiedä oletko koskaan vastannut jo tähän kysymykseen, mutta minkä pituinen olet? Ja minkä pituinen miehesi on? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.05.2016

   Voi kiitos paljon <3 Toi laukku on kyllä ihana ja sopii just hyvin tulevaan kesään 🙂 Minä olen 176cm ja mieheni 184cm 🙂 Ja kyllä, käytän korkokenkiä paljon, niistä en luovu! Monet usein kysyvätkin minulta, että eikö minua häiritse olla niin pitkä (varsinkin korkokengillä), mutta olen siihen jo niin tottunut että olen aina muita pään pidempi 😉

   Vastaa
   • Anna 13.05.2016

    No niin sopii :’) Pitäisi ehkä repäistä ja hankkia tuollainen.. Tuo laukku on kuitenkin senverran ajaton, että sopii monien asujen kanssa! Ihailen sun asennetta, juuri noin pitääkin olla. Minulla ja miesystävälläni on suurinpiirtein samanlainen pituusero (minä 165 cm ja mies 174 cm). Itse en ole vielä löytänyt itselleni varmuutta siihen, että pitäisin korkokenkiä mieheni seurassa, koska silloin olisin häntä melkein pidempi. En haluaisi ajatella näin 🙁 Mukavaa kesänodotusta sinulle Metti<3

    Vastaa
   • Kata 14.05.2016

    Mun yksi kaveri on 185 cm, hän on todellakin aina kaikkia päätä pitempi , yhtä säärtä koko nainen. Mutta pitää silti korkokenkiä 😉

    Vastaa
    • Metti Forssell 15.05.2016

     Hienoa! Pituutta ei todellakaan kannata hävetä!!

     Vastaa
 3. Silja 13.05.2016

  Kuinka pitkällä sun raskaus on? Susta ei edes huomaa, että olet raskaana!!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.05.2016

   Minulla raskautta vielä vajaa kolme kuukautta jäljellä. Viime raskaudessani oli samalla tavalla, että vatsa oli suhteellisen pieni lähes koko raskauden, mutta viimeisen parin kuukauden aikana tuli sitten kunnolla esiin 🙂

   Vastaa
 4. Minni 14.05.2016

  Kaunis raskaana oleva nainen :), kuvista huokuu onnellisuus, onnellisia viimeisiä raskauskuukausia 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.05.2016

   Kiitos <3 Onnellinen olenkin, kiva että se välittyy ruudun toisellekin puolelle 🙂 Aurinkoista kesää sinulle!

   Vastaa
 5. Aurora 14.05.2016

  Toi laukku on vaan niin upea, etten pääse siitä yli enkä ympäri! Sopii niin moneen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.05.2016

   Kiitos! Laukku on kyllä tosi monikäyttöinen 🙂 Erityisplussan laukku saa vielä sen syvyydestä, jonka ansioista laukkuun mahtuu todella paljon tavaraa!

   Vastaa