WEEKLY WANTIE: PATENT ANKLE BOOTS

 

Zara Suede Ankle Boots

Photos: Niki Strbian

Edellisessä postauksessa asukuvien yhteydessä esittelin teille yhdet viimeisimmistä henkähankinnoistani: 70-lukua henkivät, mokkaiset nilkkurit. Vaikka kyseessä onkin varsin tuore ostos ovat kengät pääseet käyttöön jo monet kerrat. Kiitos ihanan aurinkoisen ja kuivan Helsingin sään! Olen aina pitänyt nilkkureista, sillä ne ovat esimerkiksi saappaihin verrattuna mielestäni paljon monikäyttöisemmät. Nilkkureita voi myös helposti käyttää ympäri vuoden Suomessa. Jos siis joihinkin kenkiin haluat panostaa, valitse nilkkurit!

Tällä hetkellä olen tykästynyt juurikin nilkkureihin jotka ovat aavistuksen kapeampia, pidempivartisia sekä joissa on hieman paksumpi korko. Koron ei välttämättä tarvitse olla mikään superkorkea, sillä mielestäni hieman matalampikin paksu korko näyttää todella hyvältä. Näiden 70-luvun mokkanilkkureiden (kuvissa ylhääällä) lisäksi haluasin kovasti itselleni myös samanmalliset nillkurit mutta kiiltonahkaisena. Lehdissä street style -kuvissa näkyy jatkuvasti näitä ihania kenkäpareja juurikin kiiltonahkaisina. Kiiltonahka pienissä määrin (esim. asusteissa) tuo ihanasti särmää asuun. Kuinka hyvältä näyttääkään esimerkiksi kuvassa alhaalla kiiltonahkaiset nilkkurit yhdistettynä vaalean denimin kanssa? YES PLEASE!

1. Zara

2. Topshop

3. Asos

4. Dior

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *