FURRY POM POM

Vihdoin olen löytänyt söpön pikkukarvapalleron laukkujeni kaveriksi. Pitkään sitä täydellistä yksilöä metsästinkin kunnes äitini yllätti minut pienellä lahjalla. Olin ilmeisesti hänellekin kertonut etsiskeleväni karvapallo-avaimenperää ja hän oli ihanasti etsinyt minulle sellaisen. Tämä kyseinen yksilö löytyi Andiatan liikkeesstä Helsingin keskustasta.

Photos: Niki Strbian

Jos sinäkin olet suloista karvapalleroa vailla käy tsekkaamassa Andiatan valikoima. Netistä löytyy myös paljon söpöjä karvapalleroita. Tuon oman harmaan ohelle olisi ihana löytää vielä kevääksi jokin hempeä pastellinsävyinen yksilö, kuten esimerkiski hailakka roosa, pehmeä persikka tai mintunvihreä!

 

From left

RAJ

Michael Kors

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

  1. JustWondering 08.03.2016

    Onko faux fur vai aitoa? toivon hartaasti tuon olevan faux fur…pupuparkoja tapetaan naiden ”muoti”-riipuksien takia. Feikit nayttavat ihan yhta hyvilta ellei jopa paremmilta kun aidot!

    Vastaa
    • Metti Forssell 08.03.2016

      Itseasiassa nyt täytyy sanoa, että en valitettavasti tiedä onko aito vai ei. Tuntuu aidolta, mutta nykyään osataan tehdä jo niin aidon oloisiakin tekoturkiksia, että voi hintansa (29e) puolesta olla faux fur.

      Vastaa
  2. Anonyymi 08.03.2016

    Vau mikä asu taas kerran!

    Vastaa
    • Metti Forssell 08.03.2016

      Kiitos paljon! Paremmat asukuvat tulossa blogiin vielä myöhemmin 🙂

      Vastaa
  3. Linda 08.03.2016

    Kuulisin niin mielelläni lisää juoksuharrastuksestasi postauksen muodossa: mitä puet päälle lenkille (taidat juosta talvisinkin), miten aloitit juoksemisen, vinkkejä juoksuun, yms. Lenkkeilet ihailtavan paljon, jos sitä saisi itsellekin samalla motivaatiota! 😀

    Vastaa
    • Metti Forssell 08.03.2016

      Hei! Kiitos postausehdotuksesta! Mielelläni kirjoitan aiheesta! 🙂

      Vastaa