GREETINGS FROM SPAIN

Terveisiä Espanjan aurinkorannikolta! Lomamme on alkanut mukavissa merkeissä auringosta ja lämmöstä nauttien. Matka tänne sujui mutkitta ja pikkuisemme jaksoi hienosti tsempata koko lennon. Lentokoneessa viereemme istui mukava mies, joka leikki ja pelleili tyttäremme kanssa lähes koko lennon ajan. Kerran näinkin päin. Kiva, että joku oli iloinen siitä, että pieni lapsi istui vieressä.

En voi sanoin kuvailla mikä fiilis on olla lomalla! Kiireisen arjen ja pitkän kauden jälkeen on ihanaa vain rentoutua ja nauttia. Auringonpaisteesta ja lämmöstä saa niin valtavasti energiaa ja hyvää mieltä. Ihan tavallinen lenkki tai lounas tuntuu spesiaalilta näissä maisemissa. Bloggaaminen tulee varmasti jäämään hieman vähemmälle tämän loman aikana, sillä tietokone ja sisällä istuminen eivät tällä hetkellä houkuttele. Pyrin kuitenkin postailemaan kuulumisia parhaani mukaan. Instagramiin laitan varmasti paljon kuvia ja kuulumisia päivittäin, joten sieltä voi halutessaan seurailla meidän menoa useammin (@mettiforssell)

Mukavaa viikkoa kaikille!

I can`t even tell you guys how happy I am to be here in Spain. After a long season, it feels unreal to be on vacation. I`m loving the weather here, so warm and sunny. A stroller walk or lunch feels special in these surroundings. I think I`m not going to be blogging as much as usual during this vacation, but I try my best to post some updates once in a while. I`m posting a lot more pictures on my Instagram account (@mettiforssell) so please follow me there for more updates!

Have a happy week everybody!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Jenna 28.05.2015

  Ihanaa lomaa! <3 Mistä olet muuten löytänyt ton mekon?

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2015

   Kiitos, täällä nautitaan lomasta 🙂 Mekko on muistaakseni vanha ostos Cosilta..

   Vastaa
 2. Anonyymi 28.05.2015

  Ihanaa lomaa! Mikä laukku sulla muuten on siinä kuvassa Sandin upeiden shortsien ja ihanan paidan kanssa? Täydellinen asu.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2015

   Kiitos paljon. Nyt tuo asu on julkastu täällä blogissakin 🙂 Laukku on Chanelin.

   Vastaa
 3. Ihanaa seutua tuo Marbella! Tullut pari kolme kertaa käytyä. 🙂

  Vastaa