Yhteistyöt

Tuotan aina laadukasta, mielenkiintoista ja ennen kaikkea inspiroivaa sisältöä. Omien kanavieni lisäksi tuotan sisältöä myös yritysasiakkaitteni kanaviin. Tarjoan yhteistyökumppaneilleni uusia keinoja entistä vaikuttavampaan markkinointiin sisällöntuotannon avulla. Teen työni ammattitaidolla ja suurella intohimolla.

Minulla on ollut ilo ja kunnia työskennellä erilaisten yritysten kanssa vuosien varrella. Pitkäaikaisimpiin yhteistyökumppaneihini lukeutuvat muun muassa Stockmann, Max Factor ja YSL.

Kaupalliset yhteistyöt

Toteutan erilaisia yhteistyökokonaisuuksia asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti omissa sosiaalisen median kanavissani, kuten esimerkiksi blogissa, Instagramissa ja YouTubessa. Tuloksellisen sisältömarkkinoinnin ytimessä on monikanavaisuus. Sen avulla pystymme yhdessä räätälöimään sisältökokonaisuuden, joka palvelee parhaiten asiakkaan tavoitteita sekä saavuttaa oikean, tavoitellun kohderyhmän.

Oletko kenties kiinnostunut mainostamaan tuotettasi tai palveluasi sosiaalisen median kanavissani?

Autan mielelläni ideoinnissa, suunnittelussa sekä tietysti itse toteutuksessa. Tehdään yhdessä upea sisältökokonaisuus, jonka avulla saavutamme asetetut tavoitteet. Esimerkkejä tekemistäni yhteistöistä löydät täältä.

Minuun voit ottaa yhteyttä täällä.

Sisällöntuotanto ja sosiaalisen median konsultointi

Sosiaalisen median kanavilla on nykypäivänä suuri merkitys kuluttajan mielikuvaan yrityksestä. Autan mielelläni, kun tarvitaan sosiaalisen median monipuolista tuntemusta, ymmärrystä ja luotettavaa näkemystä. Opastan yrityksiä tehostamaan sosiaalisesta mediasta saatavan hyödyn ja käyttämään omien kanaviensa tärkeimpiä ominaisuuksia tuloksellisesti. Autan yrityksiä heidän toiveidensa pohjalta kaikissa sosiaaliseen mediaan liittyvissä asioissa aina kuvatuotannosta strategiseen suunnitteluun. Luodaan yhdessä tehokkaat käytännöt sosiaalisen median markkinointiin ja kohderyhmälähtöiseen sisällöntuotantoon.

Minuun voit ottaa yhteyttä täällä.

Esiintymiset ja puhekeikat

Oletko järjestämässä tilaisuutta, johon tarvitsisit mielenkiintoista puhujaa?

Olen luennoinut paljon erikokoisille yleisöille esimerkiksi sosiaalisesta mediasta, sen kehityksestä ja henkilöbrändin tärkeydestä vaikuttajamarkkinoinnissa.

Henkilökohtaisen tarinani muodossa avaan kuulijalle oman matkani kaikkine haasteineen kohti vaikuttajamarkkinoinnin kovinta osaamista Suomessa.

Miten rakentaa vahva henkiloöbrändi? Miten hyödyntää brändäystä yritysmaailmassa? Miten kasvattaa ja kaupallistaa sosiaalisen median kanavat? Miten hyödyntää sosiaalisen median kanavia markkinoinnissa?

Pyrin inspiroimaan ja innostamaan, mutta myös tarjoamaan konkreettisia vinkkejä ja toimintatapoja omaan työskentelyyn alasta riippumatta.

Puhujakeikkojen lisäksi toimin myös muissa juonto- ja esiintymistilaisuuksissa.

Minuun voit ottaa yhteyttä täällä.