Sisällöntuotanto

Tuotan sisältöä omiin kanaviini (blogi, Instagram, Facebook, YouTube) muun muassa kuvien, kirjoitetun tekstin ja videoiden muodossa. Laadukas sisältö tarjoaa seuraajilleni paitsi hyödyllistä tietoa myös valtavasti inspiraatiota, viihdettä ja ennen kaikkea hyvää mieltä.

Haluan aina varmistaa tuottamani sisällön autenttisuuden, palvellakseni seuraajiani parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraajani ovat keskiössä työssäni ja tavoitteeni on tuottaa nimenomaan omalle kohdeyleisölleni laadukasta, innostavaa ja kiinnostavaa sisältöä. Aktiivinen ja läheinen suhteeni seuraajieni kanssa mahdollistaa avoimen keskustelun ja sitä kautta entistä vaikuttavamman markkinointiviestinnän.

Olen saanut vuosien varrella työskennellä paljon erilaisten yritysten kanssa. Jokainen yhteistyö on erilainen ja tavoitteenani on aina räätälöidä jokaista osapuolta palveleva yhteistyökokonaisuus vastaten yhteistyökumppanini yksilöllisiin tarpeisiin. Teen mielelläni yhteistöitä tuotteiden ja palvelujen kanssa, jotka ovat kiinnostavia ennen kaikkea kohdeyleisölleni.

Esimerkkejä erilaisista blogiyhteistöistä:

Vita Liberata

Beauty

TUI

Lifestyle