Hei!

Olen Metti Forssell, 28-vuotias sosiaalisen median- ja sisällöntuotannon ammattilainen. Kirjoitan palkittua muoti- ja lifestyle blogia, jonka lisäksi tuotan aktiivisesti sisältöä muihinkin sosiaalisen median kanaviini, kuten esimerkiksi Instagramiin ja YouTubeen.

Blogini lisäksi kirjoitan viikoittain muoti- ja kauneusaiheisia lehtiartikkeleita. Rakastan esiintymistä ja puhun mielelläni erilaisille yleisölle lempiaiheistani muodista ja työstäni sosiaalisen median ammattilaisena. Yhteistyömahdollisuuksista voit lukea tarkemmin täältä.

Kaikki alkoi noin viisi vuotta sitten, kun asuimme ulkomailla mieheni töiden vuoksi. Perustin blogini vuonna 2015 opiskelujeni ohelle ilmaistakseni itseäni ja intohimoani muotia kohtaan bloggaamisen kautta. Vain muutama kuukausi blogini perustamisen jälkeen sain työtarjouksen, josta en voinut kieltäytyä: blogini haluttiin osaksi arvostettua Elle-lehteä. Tästä alkoi ikimuistoinen matka kohti unelmieni ammattia. Rakkaana harrastuksena alkaneesta intohimostani oli muodostumassa ihan oikea työ!

Vuosien varrella työnkuvani on laajentunut ja monikanavaistunut, kun muiden sosiaalisen median kanavien merkitys on korostunut bloggaamisen rinnalla. Rakkaus muotiin ja tyyliin tulee aina näkymään työssäni, mutta vuosien varrella sisältöihini mukaan on tullut myös ripaus samaistuttavaa lapsiarkea – kiitos kahden ihanan lapseni Lilian ja Lucaksen. Sisällöissäni tuon esille perheemme vaiherikasta elämää, jonka jaamme yhdessä rakkaan aviomieheni Mikaelin kanssa.

Työni on muovautunut kokonaisvaltaiseksi sosiaalisen median vaikuttamiseksi, jonka ytimenä ja toimivuuden perustana on vahva henkilöbrändi.