Syyspäivän asu

Instagrammin puolella vilahtikin tämä asu jo pari päivää sitten, mutta ajattelin jakaa vielä muutaman kuvan täällä bloginkin puolella! Olen aina tykännyt käyttää erilaisia ribbimekkoja, sillä ne ovat mielestäni tyylikkäitä ja ajattomia. Tämän lisäksi ribbimekko on äärettömän mukava päällä ja sen vuoksi niihin jääkin helposti ”koukkuun”. Ei enää halua käyttää muita vaatteita, kun on tottunut ribbimekkojen mukavuuteen.

Kesällä ja nyt alkusyksystä olen pukeutunut paljon hihattomiin ribbimekkoihin, joihin olen yhdistänyt neuletta tai kevyttä syystakkia sään niin vaatiessa. Kaipailin kuitenkin vaatekaappiini pitkähihaista ribbimekkoa ja silmiini ostui tämä täydellinen yksilö Self-Portraitin valikoimasta. Tykkään erityisesti mekon mallista – ihanat kaulukset, irroitettavat olkatoppaukset sekä napillinen, säädettävä halkio. Mekon väri on myöskin täydellinen pehmeä beige, joka on ehdottomasti yksi tämän syksyn klassikkoväreistä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.