Nahkatakki & ribbimekko

Hello! On ollut mahtavaa päästä nauttimaan lämpimästä syyskuun alusta. Aurinko paistaa eikä ulkona ole vielä kylmä! Nyt pitää ottaa kaikki irti ja nauttia näistä viimeisimmistä (ehkä) lämpimistä syyspäivistä.

Mun alkusyksyn ehdottomasti käytetyin vaate on ollut hihattomat neulemekot. Tyylikäs, monikäyttöinen ja miellyttävä päällä – mitä muuta voisi toivoa? Hihattomat neulemekot toimivat täydellisesti kerrospukeutumisessa sekä osana erilaisia asukokonaisuuksia. Neulemekon pariksi voi yhdistää lukuisia erilaisia yläosia ja takkeja, sekä jalkaan voi sujauttaa mitä vain aina lenkkareista korkokenkiin!

Olen muuten saanut paljon kysymyksiä tästä viime keväänä ostamastani Acnen nahkatakista. Kyseessä on Mock Biker -nahkatakki, jonka ostin Stockmannilta. Halusin takin oversized kokoisena, jotta alle mahtuisi syksyllä myös muhkeampia neuleita. Tykkään tosin myös väljemmän nahkatakin ja siron mekon yhdistelmästä, jota käytin paljon viime kesänä.

Photos: @seippi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Tyylimurun Tiina 02.09.2021

  No nyt, täydellinen syksyn tyyli. Ihana. ❤Neulemekko on must have – mutta en oo hommannut. Ihailen muiden, enkä osaa päättää minkä tilaisin. Kohta oon jo myöhässä..
  Kaunista syksyä!

  Vastaa
 2. Hanna 13.09.2021

  Hei,
  Mikä koko sinulla on tästä takista?

  Vastaa