M2 Beauté – Eyelash Activating Serum

Kaupallinen yhteistyö: M2 Beauté

Mitä olet tehnyt ripsillesi, kun ne ovat noin pitkät? Käytätkö jotain ripsiseerumia, kun ripsesi ovat noin tuuheat? Upeat ripset, mikä on salaisuutesi? Ei sen niin väliä mitä olen viime viikkojen aikana instagram storyni puolelle julkaissut, katsojien huomio on vääjäämättä kiinnittynyt ripsiini. Kieltämättä itsekin olen yllättynyt, miten mahtavasti ripseni ovat kasvaneet.

Nyt saan vihdoin ja viimein kertoa teillekin salaisuuden runsaasti pituutta kasvaneiden ripsieni takana. Kyseessä on juuri Suomeen lanseerattu merkki nimeltä M2 Beauté. M2 Beauté on saksalainen brändi, joka on erikoistunut innovatiivisiin ja laadukkaisiin kosmetiikkatuotteisiin. Eritysesti merkki tunnetaan heidän EYE CARE – tuotelinjasta, joka sisältää monia tehokkaita ripsien ja kulmien kasvua edistäviä tuotteita. Jokaisen tuotteen lähtökohtana on tarkkaan valitut aktiiviainesosat, jotka todistetusti vaikuttavat ihoon optimaalisella tavalla.

Nyt reilun kahden kuukauden ajan olen käyttänyt M2 Beautén Eyelash Activating Serumia, joka on ripsien kasvua tehokkaasti aktivoiva seerumi. Tuote lupaa säännöllisellä käytöllä ripsien kasvavan jopa 50% aiempaa pidemmiksi sekä tuuheammiksi ja ainakin omalla kohdallani tuote on lunastanut tämän lupauksen. Huomaan ripsissäni valtavan eron kahden kuukauden seerumin säännöllisen käytön jälkeen. Seerumin uniikissa koostumuksessa yhdistyy ripsiä hoitavat ainesosat tehokkaaseen aineiden yhdisteeseen. Yhdessä nämä ainesosat vahvistavat ja stimuloivat sekä aktiivisesti toimivia että lepovaiheessa olevia ripsien juuria, ja edistävät siten todistetusti ripsien kasvua.

(Yläpuolen kuvassa ripseni luonnollisessa tilassa ilman taivutusta tai ripsiväriä seerumin kahden kuukauden käytön jälkeen)

Vasemman puoleisessa kuvassa ripseni muutama päivä ripsipidennyksien poistamisen jälkeen. Kuvassa olen sekä taivuttanut ripseni että laittanut useamman kerroksen ripsiväriä. Ripsipidennyksien poistamisen jälkeen aloitin käyttämään Eyelash Activating Seerumia ja oikeanpuoleinen kuva onkin puolestaan otettu kahden kuukauden seerumin käytön jälkeen. Ero on merkittävä. Parhaiten pituuseron huomaa, kun katsoo kuinka lähelle ripseni ovat tällä hetkellä kulmakarvojani verrattuna lähtötilanteeseen. Pituutta on tullut merkittävästi.

M2 Beauté EYE CARE -tuotelinjaan kuuluu ripsiseerumin lisäksi myös muita ripsiä ja kulmia vahvistavia ja pidentäviä tuotteita. Olen viime kuukausien aikana käyttänyt myös merkin ripsiväriä, Black Nano Mascaraa, joka on ripsiä hoitava ja pidentävä ripsiväri. Ripsiväriä käyttäessä huomaa heti sen välittömän ripsiä taivuttavan sekä tuuhentavan vaikutuksen. Ripsivärin pitkäaikainen käyttö puolestaan kosteuttaa ja suojaa ripsiä erilaisilta rasitustekijöiltä. Tämä vettähylkivä ripsiväri ei valu tai rapise, ja sitä voidaan suositella myös esimerkiksi piilolinssien käyttäjille. Maksimoidakseni erityisen hellävaraiset ja hoitavat silmätuotteet, minulla on ollut käytössä myös M2 Beautén Oil-Free Make-Up Remover -puhdistustuote. Tämä tuote poistaa meikin hellavaraisesti mutta tehokkaasti.

M2 Beauté tuotteissa yhtenevä tekijä on nimenomaan nämä tuotteissa olevat erinomaiset raaka-aineet ja aktiiviainesosat, jotka tukevat ripsien ja kulmien luonnollista kasvua. Tuotteet ovat laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia. Niissä ei ole parabeeneja, hormoneja eikä silikoneja. Tuotteet on testattu dermatologisesti: valikoima on silmälääkärien testaama ja hyväksymä.

M2 Beautén tuotteet löydät Stockmannin, Sokoksen ja Sokos Emotionin -valikoimista. Ripsiseerumin teho on yksilöllistä, mutta oman kokemukseni kautta voin ainakin erittäin lämpimästi suositella Eyelash Activating Seerumia. Kyseessä on astetta arvokkaampi tuote, mutta tuote on erittäin riittoisa. Yksi sipaisu seerumia riittää molempiin silmiin, joten yksi seerumi kestää käytössä noin 3-4 kuukautta.

Merkiltä löytyy valtavasti myös muita upeita tuotteita. Jos kaipaat lisäboostia esimerkiksi kulmakarvojen tai hiustenkasvuun, M2 Beautélta löytyy tehoaineita myös näihin. Halutessanne voitte tutustua M2 Beuatén muihin tuotteisiin täällä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Sara 01.09.2021

  Eihän tämä sisällä sitä glaukoomaankin käytettävää lääkeainetta?

  Vastaa
  • Metti 06.09.2021

   M2 Beauté Eye Lash Activating Serum ei sisällä lääkeaineita eikä prostaglandiinia.
   Silmätautien lääketieteellisessä tutkimuksessa on alun perin on löydetty mm. prostagladiineja sisältävien lääkkeiden sivuvaikutuksena ripsien kasvu. M2 Beauté Eyelash Activating Serumissa käytetty ainesosa norbimatoprost on synteettinen ainesosta, ja sen kemiallinen koostumus poikkeaa täysin em. lääkeaineista, ja on EU:n lainsäädännön mukainen.

   Vastaa
 2. Jasmin 06.09.2021

  Siis wow! Tämä seerumi menee välittömästi hankintalistalle!

  Vastaa
  • Metti 06.09.2021

   Kiva kuulla 🙂 Tämä seerumi on kyllä toiminut ainakin mulla todella hyvin!

   Ihanaa syksyn jatkoa!

   Vastaa