Hei pitkästä aikaa!

Hei kaikille taas pitkästä aikaa! Blogissani on ollut hiljaisempaa viimeisten kuukausien ajan, sillä päätin pitää kunnon loman tänä kesänä. Se oli hyvä päätös, sillä pitkän ja työntäyteisen kevään jälkeen olin todella tauon tarpeessa. Heinäkuun ensimmäisellä viikolla, kun sain työjutut pakettiin suljin tietokoneeni, enkä avannut sitä enää ollenkaan koko kesänä – paitsi silloin tällöin Netflixin katseluun. Niin ihanaa kuin tämä oma työni onkin, tarvitsen siitä kuitenkin ajoittain etäisyyttä. Erityisesti siksi, että työni on läsnä 24/7, joten välillä tarvitsee kunnon irtioton. Nyt on taas ihana palata töiden pariin ja innolla odotan syksyä ja sen mukana tulevia mahtavia erilaisia työprojekteja!

Ehkä joku teistä onkin saattanut huomata instagrammini puolelta, että olen jo pidemmän aikaa julkaissut sinne vähän harvemmin. Viime aikoina olen vain tuntenut oloni hieman epäinspiroituneeksi. Kevään kiire ja loputtomalta tuntuva asuntoprojekti on vienyt mehut ja ajoittain tunnen olevani lukossa luovuuden kanssa. Kiirehän tunnetusti on haaste luovuudelle, mutta omalla kohdallani kyse ei ole pelkästä kiireestä. Väliaikaisasuminen alkaa todella vaikuttaa minuun, vaikka kuinka yritänkin pitää positiivista fiilistä yllä! Koti on aina ollut minulle rakkain ja paras paikka. Maaginen hyvänolontunne, kun tulee pitkän työpäivän tai reissun jälkeen omaan kotiin – se on minulle maailman paras tunne! En kuitenkaan ole saanut tuntea tällaista nyt puoleentoista vuoteen. Jatkuvat pettymykset ja ikuisuudelta (!) tuntuva asuntoprojekti alkaa vaikuttamaan yleiseen fiilikseen ja etenkin jaksamiseen. Työ ei suju yhtä helposti ja luonnollisesti kuin aikaisemmin, sillä tällä hetkellä esimerkiksi kotona kuvaaminen on mahdotonta. Kaikki tavarammekin ovat ripoteltuna eri varastoissa ja ties missä, joten sisällön tuottaminen on paljon hankalampaa kuin ennen. Jos olisin tiennyt, että väliaikaisasuminen tulisi kestämään muutaman kuukauden sijaan puolitoista vuotta (!), olisimme järjestelleet asiat toisella tavalla. Tässä vaiheessa on kuitenkin turha lähteä enää muuttamaan mitään, koska muutto (onneksi) alkaa oikeasti olemaan jo tosi lähellä.

Vaikka tämä kaikki ajoittain aika haastavalta tuntuukin, ensimmäistä kertaa ikinä en kuitenkaan stressaa tästä ollenkaan. On ihan ok olla hetken aikaa paikoillaan. Aina ei tarvitse saavuttaa jotain enemmän tai jotain lisää. Luotan, että inspiraatio palaa takaisin, kun on sen aika.

Photos: @seippi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *