Tykkimäki – mukava kesäkohde lapsiperheille!

Kaupallinen yhteistyö: Tykkimäki

Lapsillamme alkoi viime viikolla kesäloma ja loman alkamisen kunniaksi päätimme suunnata Kouvolaan Tykkimäelle! Tykkimäki sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä (ja vielä lyhyemmän matkan meidän mökiltämme), joten Tykkimäellä tuleekin vierailtua lasten kanssa ainakin kerran kesässä. Tykkimäki on ihana huvipuisto, jossa varmasti viihtyy koko perhe. Huvipuiston keskiössä on monipuoliset laitteet, erilaiset ravintolat ja kaupat sekä ihanat vehreät maisemat. Tykkimäki on ehdottomasti yksi viihtyisimmistä ja palveluiltaan ystävällisimmissä huvipuistoissa, joissa olen käynyt. Tykkimäeltä löytyy myös poikkeuksellisen laaja tarjonta laitteita ja aktivitteettejä pienille lapsille, joten Tykkimäelle kannattaa ehdottomasti suunnata varsinkin perheen pikkuväen kanssa.

Mummi oli tällä kertaa meidän Tykkimäki-matkassa mukana! Mummilla oli välillä hellehatustaan kiinni pitelemistä, kun lapset juoksuttivat häntä laitteesta toiseen. Meidän huvipuistopäivälle sattui vielä aivan ihanan aurinkoinen ilma ja viihdyimmekin Tykkimäellä aina iltaan asti. Lapsemme nauttivat päivästä aivan täysillä – hattaraa ja huvittelua koko päivä! Välillä oli pakko mennä varjoon viilentymään ja päädyimmekin pelaamaan erilaisia Tykkimäen hauskoista peleistä, kuten muun muassa minikorista, pallonheittoa ja narunvetoa!

Tykkimäen ympäristö oli todella siisti ja palvelut lapsiperheitä varten suunniteltu. Huvipuiston monet kioskit ja ravintolat mahdollistivat vaivattoman ja miellyttävän ruokailun. Laitteissa huvittelun jälkeen hampurilaiset maistuivat erityisen hyviltä koko porukalle. Jälkiruoat lapset saivat valita Tykkimäen suloisesta karkkikaupasta, jonne palaamista he olivat odottaneet aina viime vierailuista lähtien. Täältä ”Makein karkkimaa ikinä” -nimisestä karkkikaupasta kun aina löytyy jotain sellaisia karkkeja, joita emme muualla ole koskaan nähneetkään. Tällä kertaa karkkikaupasta tarttui mukaan sushisetti, joka oli tehty erilaisista karkeista – söpöä!

Hauskan huvipuistopäivän jälkeen suuntasimme Kouvolan keskustassa sijaitsevaan Original Sokos Hotel Vaakunaan yöksi. Hotelli on kokenut massiivisen uudistuksen ja sen myötä hotellissa huokuu nyt paikalliset teemat. Me esimerkiksi yövyimme Tykkimäki-perhehuoneessa, jossa vierailijaa tervehtii Tykkimäen Endeavour-laitteen silhuetti betonisella seinällä. Uudistuksen myötä katutasossa sijaitsevat ravintolat yhdistyivät yhdeksi kokonaisuudeksi, ranskalaiseksi Frans & Rose bistroksi, jossa mekin söimme herkullisen illallisen. Ravinto oli todella kaunis ja tunnelmallinen. Kaiken kaikkiaan meillä oikein mukava ja rentouttava ilta ja yöpyminen Sokos Hotelli Vaakunassa. Jaan vielä myöhemmin tällä viikolla tunnelmia hotellilta, joten pysykäähän kuulolla!

Tykkimäki-yhteistyön tiimoilta saan järjestää seuraajilleni ihanan arvonnan, jossa on mahdollisuus voitta koko perheelle rannekkeet Tykkimäen huvipuistoon! Arvontaan voit osallistua Instagrammissani Tykkimäki-yhteistyökuvan yhteydessä, joten mikäli rannekearvonta kiinnostaa, kannattaa kurkata Instagrammini puolelle!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *