Sisustusilmeen kevätpäivitys Balmuirin tuotteilla

*Kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Viime viikolla mökkimme sisustus koki raikkaan kevätpäivityksen. Emme ole tehneet mökkimme sisustukselle oikeastaan mitään kaksi vuotta sitten tapahtuneen remontin jälkeen, joten nyt oli oivallinen hetki hieman päivittää sisustusta kevätkuntoon. Tykkään mökkimme vaaleasta ja neutraaleihin värisävyihin pohjautuvasta sisustuksesta, jota on helppo piristää halutessaan piensisustuksen avulla. Pääsinkin yhteistyössä Balmuirin kanssa päivittämään mökkimme sisustusilmeen, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen!

Olohuoneemme sisustus koki ihanan muutoksen erilaisten Balmuirin kodintekstiilien ja piensisustustuotteiden avulla. Sohvalle tuotiin paljon koristetyynyjä, kuten esimerkiksi Arona-pellavatyynyjä sekä upeita palmikkokuvioisia Ambel-koristetyynyjä. Ambel-kodintekstiilit huokuvat maanläheistä, klassista tunnelmaa. Koristetyynyjen lisäksi halusin sohvalle pehmoisen torkkupeiton, joka on ihana lisä olohuoneen sisustukseen ja niin ihanan pehmoinen. Pellavatyynynpäälliset sopivat mielestäni loistavasti mökkimme sisustuksen ajattomaan tunnelmaan. Klassiset, vaaleat sävyt on helppo yhdistää moneen tyyliin ja siksi valitsinkin sohvan koristetyynyjen värisävyiksi raikasta valkoista ja klassista vaaleaa beigeä. Näiden neutraalien sävyjen ohelle halusin kuitenkin tuoda aavistuksen kesäistä piristystä, joten valitsin sohvalle myös muutaman pellavatyynyn Balmuirin kevään uutuussävyssä, Old Rose.

Yksi Balmuirin suosikkituotteeni on upeat kristalliset Verona-kynttilänjalat. Yllätyin positiivisesti, miten ihanasti nämä kynttilänjalat sopivat mökkimme tunnelmaan. Ne tuovat juuri oikean määrän eleganssia ja näyttävät upeilta myös osana rennompaa mökkisisustusta. Verona-kynttilänjaloista on saatavilla kolmea eri kokoa, tässä pöydällä minulla on jokaista kokoa yksi kappale. Kynttilänjalkoihin olen yhdistänyt Balmuirin kauniit pallokynttilät, sävy sävyyn sohvatyynyjen kanssa.

Päälläni näkyvä valkoinen pellava-asu on Balmuirin kevään BMuir-mallistosta. Lila-pellavapaita on täydellisen rento kesäpaita ja Louise-pellavahousut puolestaan klassisen kauniit housut. Yhdessä asukokonaisuus on ihanan rento, mutta samalla tyylikäs valinta esimerkiksi kesällä kaupungille tai nimenomaan tänne mökille. BMuirin pellavavaatteet valmistetaan Liettuassa 100% pellavasta. Erityisen viimeistelykäsittelyn ansiosta pellavakangas on ohut ja kevyt, joten se laskeutuu kauniisti ja tuntuu pehmeältä päällä. Balmuirilla onkin tämän viikon ajan (17.5-23.5) 20% ostoetu BMuirin vaatteista. Jos siis ihastuit tähän asukokonaisuuteen (saatavina myös muissa sävyissä) tai johonkin muuhun BMuir-tuotteeseen, kannattaa ehdottomasti kurkata valikoima ja hyödyntää tämä mahtava etu! BMuir-valikoimaan pääset tutustumaan täällä.

Rakastan kestitä ihmisiä ja kutsua vieraita kylään. Haluan aina panostaa kauniiseen kattaukseen, joten olin äärimmäisen innoissani, kun sain Balmuirin mahtavalta stailaustiimiltä loistavia ideoita upeaan kesäiseen kattaukseen. Kattaukseen valittiin kauniita Balmuirin pellavalautasliinoja sekä aavistuksen isompia pellavakeittiöliinoja, jotka toimivat loistavasti myös osana kattausta. Sävyiksi halusin samaa tunnelmaa, kuin olohuoneessa, joten päädyimme sävyihin Old Rose, Blush sekä Linen Melange.

Kattaukseen päivitettiin myös kauniit Parco-sarjan valko– ja punaviinilasit sekä kuohuviinilasit. Parco-viinilasien elegantti ja ajaton design luo unohtumattoman tunnelman illan hetkiin ja juhlatilaisuuksiin. Kattauksen kruunasi myös kauniit kukka-asetelmat. Juhannuskattaukseen maljakot voikin täyttää esimerkiksi kauniilla luonnonkukilla!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Pidimme viime viikolla Balmuirin kanssa live-lähetyksen suoraan meidän mökiltä, jossa pääsee kurkistamaan mökkimme uuteen sisustukseen sekä Balmuirin uusiin kevään sisustustuotteisiin. Livelähetyksen voi halutessanne katsoa täältä!

Loppuun vielä muistutuksena Balmuirin tämän viikon ostoetu, jolla saa 20% ostoedun Balmuirin BMuir-valikoimasta. Kurkkaa valikoimaa täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.