Metti Forssell x Bypias nyt kaupoissa!

Kaupallinen yhteistyö: Bypias

Find here: Black Ruffle Top / White Dress / Light Blue Top / White Ruffle Top

Heei! Toivottavasti teillä on ollut ihana viikko! Halusin tulla kertomaan teille nopeasti täällä bloginkin puolella, että minun suunnittelema mallisto on verkkokaupan lisäksi saapunut nyt myös Bypias-liikkeisiin ympäri Suomen. Voitte siis halutessanne käydä fiilistelemässä vaatteita ja sovittamassa kokoja nyt ihan paikan päällä liikkeissä.

Vitsit, että odotan ilmojen lämpenemistä, jotta pääsen itsekin käyttämään malliston tuotteita pitkin kesää. Minulla on jo mielessä niin paljon erilaisia asukokonaisuuksia, joiden kanssa haluan pukea vaatteita. On ollut mahtavaa huomata, miten innoissaan tekin olette olleet tästä mallistosta. Aivan äärettömän iso kiitos kaikille, jotka olette ostaneet mallistoa! Ette arvaakaan kuinka paljon se minulle merkitsee <3 Olisi todella mahtavaa nähdä, miten te stailaatte malliston tuotteita. Jos otatte kuvia esimerkiksi instagrammiin, voitte halutessanne käyttää #mettixbypias hastagia tai voitte tottakai myös merkitä minut kuviin, niin ainakin silloin huomaan parhaiten teidän julkaisut. Jaan mielelläni myös omissa kanavissani teidän asuja ja sitä kautta saan itsekin uutta inspiraatiota stailata malliston vaatteita.

Tein aikaisemmin blogipostauksen, jossa oli esillä malliston tuotteita ja stailausvinkkejä. Voitte kurkistaa sen halutessanne täältä! Bypiasin verkkosivuilta koko mallisto ja sen tuotteet on parhaiten nähtävillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Pia 20.04.2021

    Hienoa, onnittelut! Kunhan nyt tulisi kesä.

    Minulla on vapuksi suunnitteilla tehdä sinun resepteistä peruna- ja pastasalaatti. Olisin vielä tarkistnut, onko ne molemmat kylminä tarjoiltavia? Kiitos!

    Vastaa