Kopio tyyli – Rento, tyylikäs, basic!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. *Arket / 2. *H&M / 3. Zara / 4. *H&M / 5. Chimi Eyewear / 6. Converse

Eiliseen blogissa nähtyyn asukokonaisuuteen toivoitte jälleen ”copy the look” -tyylistä postausta, joten tässä tulee! Tosiaan kuten eilisessä postauksessa kirjoitinkin, viime aikoina asukokonaisuuteni ovat pitkälti rakentuneet farkkujen, legginsien ja bleisereiden ympärille. Onneksi tällaiset klassiset vaatekappaleet pelastavat aina silloin kun iskee se legendaarinen ”en keksi mitään päällepantavaa” -hetki.

Tosiaan minulla on kuvassa tuo kollaasistakin löytyvä Artekin bleiseri, jonka ostin reilu vuosi sitten. Artekin valikoimasta löytyy edelleenkin tuo ihan sama bleiseri, joka on valtavan suosittu. Silloin kun itse hankin bleiserin, niitä oli saatavilla vain mustana, mutta nyt huomasin, että valikoimaan on tullut paljon uusia sävyjä. Käytän normaalisti kokoa 34, mutta otin tästä bleiseristä koon 38, koska halusin sen olevan hieman oversized.

Farkut ovat tämän kevään Zaran uutuusmallistosta ja löydät linkin suoraan päälläni olevaan malliin kuvan alta. Jos revityt farkut eivät ole sinun juttu, löysin täydellisen ihanat ja hyvin saman malliset farkut ilman revittyjä yksityiskohtia (4).

Minulta kysellään lähes päivittäin käyttämistäni aurinkolaisesta ja lähes poikkeuksetta nenälläni kiikkuu Chimi Eyewearin aurinkolasit. Tutustuin tähän merkkiin aikoinaan pari vuotta sitten yhteistyön tiimoilta ja aina siitä lähtien käyttänyt merkin laseja. Chimin aurinkolasit ovat todella laadukkaita ja heidän valikoimastaan löytyy niin paljon erilaisia upeita malleja. Hinta laseissa ei ole kuitenkaan kovin paha ja sanoisinkin, että heillä on hintalaatusuhteeltaan parhaimmat aurinkolasit, joita olen itse testannut. Minulla on tulossa yhteistyö Chimin kanssa ensi viikolla, joten kannattaa pysyä kuulolla, mikäli merkin aurinkolasit kiinnostavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *