Kevään 2021 trendit – leveät farkut

Photos: @seippi

Miten ihana fiilis, kun ulos tarkenee mennä bleiserillä. Tällä hetkellä, kun työ ja remppakiireet painavat kaikista koviten päälle, vähiten jää aikaa asukokonaisuuksien miettimiseen. Siksi viime viikot olenkin mennyt lähes poikkeuksetta asukokonaisuuksilla, joissa legginsit tai farkut ovat toimineet alaosana ja trenssi tai bleiseri yläosana. Basicit ovat olleet turvana toisin sanoen!

Mitä tykkäätte kuvissa päälläni näkyvistä farkuista? Itse tykkään todella paljon siitä, miten leveät farkut tuovat välittömästi kivan rentouden asukokonaisuuteen. Yhdistettyvä bleiseriin saa kuitenkin halutessaan hieman ryhtiä yleisilmeeseen. Yläpuolen asukokonaisuudessa olen yhdistänyt vielä converset asukokonaisuuteen, jotka tuovat mielestäni kivaa kontrastia enetisestään bleiserin kanssa. Tänä keväänä suorat tai päälläni näkyvät aavistuksen leveälahkeiset farkut ovat muodissa. Ne voi hyvin yhdistää sekä korkeiden että matalien kenkien kanssa. Itse tykkään korkeavyötäröisistä malleista ja kesällä haluankin yhdistää nämä farkut suloisen lyhyen topin kanssa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Tiia 21.04.2021

    Ihana tyyli! Onko nuo Converset normaalipohjalla vai sillä paksummalla?

    Vastaa
  2. Helen 29.04.2021

    Kiva, rento asu ja tykkään noiden aurinkolasien mallista. Vastaavanlaiset aurinkolasit olisi hakusessa 🙂

    Vastaa