Suosikki luomiväripaletit

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. *MAC / 2. *NYX / 3. *Urban Decay / 4. *Dior / 5. Pixie / 6. NYX

Päivät kuluvat tällä hetkellä 99% kotitoimistolla meikittömänä ja tukka nutturalla lököverkkareissa. Mutta vielä tulee se päivä, kun pääsemme taas kunnolla sosiaalisoimaan ja viettämään aikaa kodinkin ulkopuolella! Ja silloin tulee taas ajankohtaiseksi meikkaaminen ja laittautuminen. Toisaalta miksi sitä ei voisi ihan omaksi ilokseen meikata kotitoimistollekin – ainakin se varmasti piristäisi hieman!

Halusin kuitenkin jakaa kanssanne muutamat suosikkiluomivärini, sillä niistä aina kysellään. Kollaasiin olen koonnut nimenomaan ne luomiväripaletit, jotka minulla on useimmiten käytössä. Kuten kollaasissa olevien luomiväripalettien värisävyistä voi huomata, tykkään erityisesti lämpimän ruskean sävyistä. Näiden sävyjen avulla saa luotua sellaisen ihanan ”bronze goddess” -silmämeikin, josta itse pidän.  Varsinkin kesällä on ihana leikitellä kunnolla hehkuvilla sävyillä. Itse suosin melkeinpä aina luomiväripaletteja, sillä ne ovat niin helppoja. Samassa paletissa on kaikki sävyt, mitä tarvitsee kauniin silmämeikin tekoon, joten kaunis lopputulos on nopeasti valmis. Minulla on kanavissani näkynyt paljon tuo Diorin luomiväripaletti, joka on ollut ehdoton suosikkini aina viime syksystä lähtien, kun sen ensimmäistä kertaa käsiini sain. Myöskin tuo MACin sekä Urban Decayn paletit ovat minulla lähes aina käytössä silloin kun meikkaan. Näissä paleteissa loistavaa on se, että vaaleiden sävyjen avulla saa luotua kauniin arkimeikin, mutta paletista löytyy myös tummempia sävyjä, joilla luoda dynaaminen iltameikki.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.