Parhaimmat kevyet meikkivoiteet

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. *Estée Lauder / 2. Chanel / 3. *Lancome / 4. Ilia / 5. *Dior / 6. Yves Saint Laurent / 7. *Lumene

Eiliseen ihoaiheiseen postauksen jatkeena tänään asiaa meikkivoiteista! Meikkipohjastani kysellään todella usein, joten halusin jakaa kanssanne omat suosikkini. Kuten tiedätte, rakastan kevyttä ja kuulasta meikkipohjaa! En voi sietää paksua tai pakkelimaista tunnetta kasvoillani, vaan haluan ehdottomasti kevyen ja hyvin kosteutetun ihon. Tykkään meikkivoiteista, jotka eivät välttämättä peitä ihon ihan jokaista pientä virhettä, mutta jotka kuitenkin tasoittavat ja pehmentävät kauniisti ihon sävyä saaden kasvot näyttämään kauniin heleältä ja luonnolliselta.

Yläpuolen kollaasiin kokosin omat suosikkini. Yritin koota kollaasin tuotteita eri hintaluokista. Osa meikkivoiteista minulla on tällä hetkellä käytössä, ja osa tuotteista taas ovat pitkäaikaisia suosikkejani vuosien varrelta, jotka ehdottomasti ansaitsevat maininnan. Kollaasin Estée Lauderin Futurist Hydra Resque SPF 45 on aivan ihana ja kosteuttava meikkivoide. Meikkivoide antaa kevyen ja todella kauniin luonnollisen lopputuloksen samalla hoitaen ihoa. Meikkivoiteessa on myös suojakerroin 45, jonka vuoksi meikkivoide on mitä täydellisin vaihtoehto alkavaan kevääseen sekä tulevaan kesään. Minulla on tästä meikkivoiteesta sävy 2W1 Dawn (linkki suoraan tuotteeseen kollaasissa). Toinen pitkäaikainen suosikkini on Yves Saint Laurentin Touche Eclat, all-in-one glow. Tämä meikkivoide on hyvin samantyylinen kuin tuo Estée Lauderin vastaava, mutta valitettavasti tässä tuotteessa ei ole suojakerrointa. Tuote antaa kuitenkin kevyesti pettävän ja äärimmäisen kauniin sekä heleän lopputuloksen. Näillä meikkivoiteilla paras lopputulos saadaan, kun levitetään meikkivoide kasvoille sormien avulla. Joukkoon voi lisätä halutessaan vielä muutaman pisaran nestemäistä korostusta, jos haluaa eritysen heleän ja hehkuvan lopputuloksen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. […] viime viikolla parhaimmista meikkivoiteista ja nyt ajattelin jatkaa meikkipohja teemalla antamalla vinkkini suosimistani korostustuotteista eli […]

    Vastaa