Kuulumisia

Ihana viikonloppu takana! Ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna oli tunne, että kevät on alkanut! Aurinko paistoi niin ihanasti joka päivä ja sääkin oli plussan puolella. Viikonloppuun kuului luonnollisesti paljon ulkoilua ja jo melkein perinteeksi muodostunut perheen ski-sunday. Tajusin eilen, että olemme käyneet perheemme kanssa lähes joka sunnuntai laskettelemassa tämän talven aikana. Olen niin iloinen, että koko perhe on innostunut laskettelusta ja nyt siitä on muodostunut niin ihana perheen yhteinen harrastus. Eilen olimme jälleen laskemassa ja oli aika huikea fiilis, kun sai ensimmäistä kertaa tänä vuonna istahtaa rinnekahvilan terassille ja hengähtää hetki auringonpaisteesta nauttien. Lapset söivät grillimakkarat ja me joimme terassikahvit – best!

Tämä viikko tulee olemaan itselläni kiireinen viikko töiden saralla, sillä minulla osuu tälle viikolle jopa kolmet kuvaukset. Tällä kertaa ei kuvata blogikuvia, vaan huomenna toimin mallina yhdelle ihanalle merkille ja loppuviikosta puolestaan kuvataan kaksi päivää minun ja Bypiasin yhteistyömallistoa. Vihdoin ja viimein tänä keväänä tuo mallisto tulee näkemään päivänvalon. Kuten aikaisemmin olenkin blogissani kertonut, tämän malliston piti tulla ulos jo vuosi sitten, mutta koronan vuoksi jouduimme malliston julkaisua siirtämään. Viime vuonna ajattelimme, että tilanne olisi tänä vuonna jo toinen ja meidän oli tarkoitus lähteä Espanjaan kuvaamaan mallistoa, mutta sattuneesta syystä emme päässeet tätäkään suunnitelmaamme toteuttamaan. Espanjan kauniit heinäpellot, ihastuttavat rannat ja upeat auringonlaskut vaihtuivat nyt siis studiokuvauksiin. Kaikenlaisia vastoinkäymisiä ja hidasteita on tullut eteemme tämän vuoden aikana, mutta odotan silti todella paljon, että mallisto vihdoin näkee päivänvalon tänä keväänä. Kerron malliston julkaisuajankohdasta tarkemmin tulevina viikkoina blogissani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *