Kaareva sohva uuteen kotiin?

1. Tacchini / 2. Pierre Augustin

 Olohuoneen sisustussuunnitelmat käyvät kuumana. Selailen nettikauppoja ja Pinterestiä päivittäin, kun yritän miettiä mitä huonekaluja hankkia olohuoneeseen. Kotiimme on tulossa takkahuone, jonne meidän edellinen ”löhösohva” menee, mutta toiseen olohuoneeseen haluaisin vähän hienostuneempaa tyyliä. Meidän kodin sisustuksen punaisena lankana ovat klassiset ja laadukkaat huonekalut, joihin ei vuosien varrella kyllästy. Lisäksi klassista sisustusta on paljon helpompi varioida piensisustuksen avulla, jos jossain vaiheessa kaipaa pientä päivitystä kodin tunnelmaan. En siis aikonut hankkia kotiin mitään varsinaisia hetken trendijuttuja, mutta taidan joutua kuitenkin tekemään yhden pienen poikkeuksen… Kaareva sohva on nimittäin yksi sellainen huonekalu, johon olen aivan hurjan ihastunut! Sellainen sopisi mielestäni asuntomme tunnelmaan ihan täydellisesti, joten sellainen on sinne saatava. Toisaalta kaarevassa sohvassa on myös ajattomuutta ja eleganttia, joten en koe sen olen kuitenkaan niin trendijuttu, vaikkakin sitä nyt aavistuksen enemmän näkyy. Kollaasin kokosin muutamia suosikkejani tästä kategoriasta. Lisäksi tässä tekemässäni kollaasissa näkynyt Eichholzin kaareva sohva on myös yksi erittäin varteenotettava vaihtoehto. Erityisesti silmääni viehättävät tuollaiset vaaleat sohvat, jotka tietysti ovat se huonoin vaihtoehto lapsiperheelle…

Mitä mieltä te olette tällaisista kaarevista sohvista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Ellen 14.03.2021

  Kaareva, vaalea sohva on kaunis mutta pidempään istumiseen voi olla epämukava kun selkänoja on noin matala ja suora. Jos haluaa kauniin sohvan niin sitten se on tämä. Kannattaa kuitenkin koeistua useamman kerran ennen ostopäätöstä. Toivottavasti kangasta voi myös pestä kun on noin vaalea. Nahkaisena menisi paremmin lapsiperheessä.

  Vastaa
 2. Maria 27.03.2021

  Todella kauniita sohvia! 🙂 On tavallaan luonnollinen tai luonnonläheinen muotokieli niissä.

  Oletko ajatellut johonkin kylppäriin marmorikylpyammetta? Olisi aika upea. 🙂 Etsin netistä itselleni marmoripöytää, mutta vastaan tuli aivan ihania kylpyammaitakin. Linkissä yksi niistä. 🙂
  https://stoneforest.com/products/129-papillon-bathtub

  Vastaa
  • Metti 28.03.2021

   Oi, onpa ihana kylpyamme! 🙂 Meillä on tulossa kylpyhuoneisiin marmorikuvioista laattaa lattiasta kattoon, niin päädyimme tällä kertaa ihan valkoisiin kylpyammeisiin. Mutta toisensävyiseen kylpyhuoneeseen tuo marmorikuvioinen olisi kyllä varmasti aivan upea 🙂

   Vastaa