Neulemekko – suosikki vuodesta toiseen

Find here: 1. The Line by K / 2. *Arket / 3. Zara (on sale!) / 4. *&Other Stories (on sale!) Available also in *black /  5. *&Other Stories / 6. YAS / 7. H&M 

Talvella mieluiten pukeudun pehmoisiin neuleisiin sekä neulemekkoihin. Neulemekoissa niiden helppous, tyylikkyys ja mukavuus viehättävät. On ihana vetää aamulla päälleen mekko, kun ei sen kummemmin tarvitse erikseen miettiä ylä- tai alaosia. Puetumman tyylin saa, kun yhdistää mekon pariksi esimerkiksi korolliset saappaat ja bleiserin. Toisaalta taas lenkkarilook neulemekon kanssa on aivan ihanan raikas ja nuorekas yhdistelmä. Neulemekot ovatkin ihanan monipuolisia ja niiden kanssa on mahdollista leikitellä erilaisten asusteiden kanssa. Kokosin yläpuolen kollaasiin muutamia omia suosikkeja nettikauppojen valikoimasta. Monet niistä nyt myös kivasti alessa!

Kaipaatko inspiraatiota neulemekkojen stailaamiseen? Kurkkaa ainakin nämä asukokonaisuudet, joissa olen yhdistänyt…

Neulemekon bleiserin kanssa

Neulemekko kesä-asuna

Neulemekko talvella saappaiden kanssa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Laura 02.02.2021

    Neuleet on ihania ja tästä tuli mieleen kaksi ideaa: voisitko tehdä sellaisia Naomi Boyer-tyypisiä videoita, missä koostat itselle asuja? ?

    Sellainenkin olis mielenkiintoista, että olis sama vaate – monia eri vartalotyyppejä ja tyylejä asustaa. Jos saisit rekryttyä tutuista/lukijoista/kollegoista ihmisiä, kenellä olisi sama vaate, mutta vartalon tyypin mukaan asustettuna. Esim. tällaiset ihanat knit-mekot saa itsellä pömppövatsan näyttämään entistä isommalta. Että onko joku keksinyt siihen oman vartalon mallinsa myötä jonkin asusteen tms.

    Vastaa