Kokovalkoinen – tylsä vai tyylikäs?

Mitä mieltä olette viime aikoina paljon nähdyistä koko vaaleista asuista? Tai ylipäätään siitä, että pukeudutaan samaan sävyyn päästä varpaisiin? Onko se mielestänne tylsää ja yksitoikkoista vai viehättääkö juuri se yksinkertaisuus ja harmonisuus silmäänne? Oma mielipiteeni taitaa olla ilmeinen, sillä sävy sävyyn pukeutumista on näkynyt kanavissani jo pitkään. Vaikkakin kyseessä on yksi hetken isoimmista trendeistä, on sävy sävyyn pukeutumisessa myös mielestäni paljon klassisuutta. Yksinkertaisuudessaan kokovaalea asukokonaisuus on näyttävän tyylikäs. Mielestäni yksivärinen pukeutuminen sopii moniin erilaisiin tilaisuuksiin aina työpaikalta vapaa-ajalle. Jotta tyyli pysyy hillittynä ja eleganttina, saman sävyisiin vaatteisiin pukeutuessa kannattaa valita asuun maanläheisiä tai muita neutraaleja värejä, kuten valkoinen, beige tai esimerkiksi tummansininen. Kirkkaat värit toimivat paremmin tehosteväreinä. Voit esimerkiksi piristää kokovaaleaa asua kirkkaamman värisellä laukulla tai kengillä niin halutessasi!

Photos: @seippi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *