Kevään 2021 trendit – Pastellit

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: *H&M / 2. Hvisk / 3. Mango / 4. *&Other Stories / 5. *&Other Stories / 6. *H&M

Kevät häämöttää jo nurkan takana, joten ajattelin, että nyt olisi oivallinen aika aloittaa käymään läpi kevään 2021 trendejä. Mitä muotituulia on luvassa tulevana keväänä?

Yksi varma kevään merkki on, kun kaupoissa alkaa näkymään valikoimassa pastellinsävyjä. En äkkiseltään muista kevättä, jolloin pastellit eivät olisi olleet muodissa. Miten herkulliselta ne näyttävätkään taas pitkän talven jälkeen? Omia suosikkisävyjä ovat muun muassa lila/laventeli sekä vaaleansininen. Myöskin tuollainen kollaasin pehmeä pistaasin vihreä on mielestäni todella kaunis. Jos on oikea pastellien rakastaja, ensi keväänä voi hyvin pukeutua vaikka päästä varpaisiin erilaisiin pastellisävyihin. Ja jos minulta kysytään, mitä enemmän sävyjen sekoittelua, sen parempi! Kauniit pastellit näyttävät kuitenkin myös äärimmäisen hyvältä yhdistettynä farkun tai vaikkapa raikkaan valkoisen kanssa, jos ei halua niin paljoa hullutella eri sävyjen kanssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.