Tavoitteita ja toiveita vuodelle 2021

Uskomatonta, että nyt eletään jo tammikuun viimeistä viikkoa. Minne tämä aika on oikein hurahtanut? Lupasin alkuvuodesta kirjoittaa blogissani tavoitteistani sekä toiveistani uudelle vuodelle. Tuntuu tosin hieman kummalliselta edes kirjoittaa tällaista postausta – jos edellinen vuosi jotain opetti, niin ehdottomasti sen, ettei mitään asioita voi ennustaa tai suunnitella ihan valmiiksi. Listasin alle kuitenkin muutamia isompia toiveita ja tavoitteita vuodelle 2021.

Odotan ehdottomasti eniten vuodelta 2021 uuden kotimme valmistumista. Sanon tätä jatkuvasti uudelleen ja uudelleen, mutta tämä on ollut äärimmäisen pitkä prosessi ja en malta odottaa, että lopulta pääsemme uuteen kotiin. Toisaalta, vaikka odotankin jo innoissani kodin valmistumista, tykkään myös tästä suunnittelu ja remonttivaiheesta. Yritän ottaa siitä kaiken mahdollisen ”irti” ja nauttia inspiroivasta suunnittelusta ja erilaista palavereista. Kaikki pienetkin valinnat ja tapaamiset vievät meitä kohti valmista asuntoa. Tällä hetkellä olemme tehneet pitkälti kaikki isot valinnat ja päätökset asuntomme suhteen ja tänä keväänä alkaakin sitten kiihkeästi erilaisten sisustusvalintojen teko. Uuteen kotiin on tehtävä paljon erilaisia hankintoja ja näitä pitää alkaa miettimään jo hyvissä ajoin tämän kevään aikana.

Tälle vuodelle on jo nyt sovittuna paljon aivan ihania yhteistöitä, joista olen äärimmäisen innoissani. Vuosi on alkanut mukavan rauhallisesti, mutta ennustan tahdin kiihtyvän, mitä pidemmälle kevät menee. Alkuvuosi on aina yleensä minulle sellaista kampanjoiden ideointi ja suunnittelu aikaa, kun taas keväällä yleensä näkyy sitten näiden suunnittelujen tulos. Tänä vuonna keskityn erityisesti pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihin, joiden kanssa tulen tekemään paljon erilaista sisältöä aina vuoden ympäri. Olen niin kiitollinen, että pääsen tekemään yhteistyötä aivan ihanien yritysten ja ihmisten kanssa tänäkin vuonna.

Tänä vuonna haluan ja yritän keskittyä taas astetta enemmän itseeni ja omaan hyvinvointiin. Tuntuu, että varsinkin kiireen keskellä liikunta tai oma aika on ne ensimmäiset asiat, joista joustan. Haluan asettaa tavoitteekseni taas aktiivisemman liikunnan ja olisi ihana myös löytää uusia liikuntamuotoja. Koronan vuoksi lenkkeily on tuntunut itselleni ainoalta hyvältä vaihtoehdolta, mutta kieltämättä en ole koskaan oikein tykännyt juosta talvella ulkona. Rakastan pelata sulkapalloa ja tennistä tähän aikaan vuodesta halleissa, mutta nyt niidenkin pelaaminen on vain jäänyt. On aika ottaa taas itseään niskasta kiinni!

Mitä tavoitteita teillä on uudelle vuodelle?

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Anni 27.01.2021

  Moikka!
  Kiva postaus, mutta hiuksesi ovat aivan upeat! Ihanat merenneito kiharat!

  Vastaa
 2. Henna 27.01.2021

  Hei.

  Millä olet kihartanut hiuksesi?

  Vastaa