Nämä trendit jatkuvat vahvoina vuonna 2021

Uusi vuosi ja uudet trendit? Uusi sesonki tuo mukanaan aina uusia trendejä, muttei se kuitenkaan tarkoita, että kaikista viime kauden tyyleistä pitäisi luopua. Monet viime vuoden trendeistä jatkavat vahvoina myös tänä vuonna. Alle listasin muutamia omia suosikkeja näiden jatkuvien trendien joukosta.

Yksivärisyys asukokonaisuuksissa

Tone to tone. Yksivärisyyttä asukokonaisuuksissa on näkynyt jo useamman vuoden ajan ja tälle muotivillitykselle ei näytä tulevan loppua tulevana keväänäkään – ja hyvä niin, jos minulta kysytään! Yksivärisyys on ehdottomasti ollut yksi suosikkitrendini jo pitkään, sillä tällainen look on mielestäni paitsi kauniin klassinen ja tyylikäs, myös yksinkertaisuudessaan upea ja näyttävä. Tummanruskea ja muut ruskean sävyt dominoivat yksivärisiä syysasuja viime sesonkina, mutta nyt keväällä tummat sävyt väistyvät pehmoisten vaaleiden ja raikkaiden pastellisävyjen tieltä.

Korkeavyötärö

Korkeavyötärö trendi on niin ikään ollut suosiossa jo pitkään. Eikä ihme, sillä korkeavyötäröinen malli on kaunis ja monille imarteleva vaihtoehto. Korkealle jatkuva malli saa paisti jalat näyttämään pidemmiltä, korostaa se myös vartalon kapeinta kohtaa eli vyötäröä. Itseltäni löytyy korkeavyötäröisiä housuja aina leveälahkeisista liehuvista housuista kapeampiin farkkuihin. Korkeavyötäröiseen alaosaan voi helposti yhdistellä paljon erilaisia yläosia tyylikkäiden asukokonaisuuksien aikaansaamiseksi.

1. Zara / 2. &Other Stories

Näyttävät hihat

Kevään muodikkaimmista topeista ja mekoista löytyy edelleen isot ja näyttävät hihat. Puhvihihat ovat upea yksityiskohta, joka tekee tavallisemmastakin vaatteesta välittömästi mielenkiintoisemman. Näyttäviä hihoja näkyy keväällä paljon erilaisissa puseroissa, kauluspaidoissa ja mekoissa.  Kiedo hiukset trendikkäästi tiukalle nutturalle, jotta isot puhvihihat pääsevät vieläkin korostetummin esille asukokonaisuudessa.

1. *&Other Stories / 2. *Other Stories / 3. *Other Stories 

Paksut pohjat

Paksupohjaiset kengät ovat olleet suosiossa jo pitkään. Rouheat kengät paksuine pohjineen tuovat asuun kuin asuun välittömästi mielenkiintoa ja särmää. Pellavahame saa aivan uudenlaisen ilmeen, kun sen pariksi ei yhdistäkään klassisia sandaaleja vaan paksupohjaiset bootsit!

4. Zara / 5. Adidas Originals

Väljyys

Maskuliinisuus on tehnyt vahvaa tuloaan naisten muotiin jo todella pitkään. Viime vuosien aikana isoja trendejä ovat olleet muun muassa maskuliiniset housupuvut sekä esimerkiksi isohkot takit ja leveät housumallit, joista muotikansa innostuu aina vuodesta toiseen. Tämänkin kevään yksi suosituimpia trendejä ovat ylisuuret bleiserit, jotka ovat malliltaan suoria. Tällaiset ”boyfriend” -bleiserit on saaneet vaikutteita miesten maailman lisäksi myös 80-luvulta, jolloin väljät ja yli-isot mallit olivat vahvasti muodissa.

1. Acne Studios / 2. Zara / 3. *H&M  + (*yhteensopivat housut) / 4. Toteme / 5. *H&M / 6. *H&M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *