Täydellisen punaiset huulet – 4 suosikkia!

*Postaus sisältää mainoslinkkjeä

Olen viime aikoina innostunut jälleen käyttämään enemmän punaisia huulipunia. Punaisten huulien avulla saa välittömästi huolitellun ilmeen ja todella vähäisellä vaivalla. Punainen huulipuna onkin laiskan meikkaajan pelastus. Muun meikin voi pitää hyvin vähäisenä ja näin antaa punaisten huulien korostua klassisella näyttävyydellään. Kukaan ei kiinnitä väsyneeseen ilmeeseen tai tummiin silmäpusseihin huomiota, kun huulissa on pirteän räiskyvää väriä!

Tähän postaukseen kokosin teille omat punaiset huulipunasuosikkini:

Tämä Diorin huulipuna on todellinen luksustuote, joka tekee vaikutuksen voimakkaalla värillä, pitkällä kestolla sekä ihanalla käyttömukavuudella. Huulipunasta löytyy useita eri sävyjä, mutta oma suosikkini on tämä kuvan täydellinen kirkkaanpunainen. Löydät Diorin huulituotteita halutessasi *täältä!

Estée Lauderin ihaniin huulipuniin tutustuin taannoin yhteistyön tiimoilta. Tässä upeassa huulipunassa yhdistyy hoitava, voidemainen koostumus sekä tasainen, täyteläinen sävy. Huulipuna pitää miellyttävän kosteuden huulissa koko päivän ajan, mikä on erittäin tärkeää varsinkin tähän aikaan vuodesta. Estée Lauderin huulipunia löydät halutessasi *täältä!

Yves Saint Laurentin huulipunista (kuten myös muista meikeistä) minulla ei ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa. Merkin meikkejä vuosia käyttäneenä voin lämpimästi suositella näitä laadultaan loistavia meikkituotteita. Varsinkin huulituotteet YSL.llä on erinomaiset – huulipunat antavat täyteläisen värin, kosteuttavat ja kestävät huulilla todella pitkään. Yksi merkin suosikkini on Tämä Rouge Pur Couture -huulipuna, jonka erikoisen muotoilun vuoksi rajauskynää ei tarvita! Toinen ehdoton suosikkini ovat superkosteuttavat ja ihanat *Rouge Voluptén-sarjan huulipunat – love love love!

Haluan nostaa esiin myös yhden aavistuksen edullisemman vaihtoehdon – L’Oréalin Color Riche huulipunan, joka on oikein kelpo vaihtoehto, mikäli ei ole halukas satsaamaan niin paljon huulipunaan. Tämä on testaamistani edullisempien huulipunien joukosta ehdottomasti paras!

Photos: @seippi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *