Pikkumusta jouluun – tässä suosikit!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: Samsoe & Samsoe / 2. *H&M / 3. *H&M / 4. Self-Portrait / 5. *&Other Stories / 6. *H&M / &Other Stories

Jouluun on enää alle viikko – uskomatonta! Mihin tämä aika on oikein hurahtanut? Halusin tulla vinkkaamaan teille muutamista kivoista pikkumustista, jos mietitte, mitä päälle jouluaattona? Vaikka joulua juhlitaankin tänä vuonna hieman eri tavalla ja vain oman perheen kesken, minulla on kuitenkin aina ollut tapana pukeutua astetta juhlavammin jouluna. Ainakin aatto aloitetaan juhlavissa vaatteissa, jotka tosin saatetaan vaihtaa sitten myöhemmin lahjapaketeista saatuihin pehmoisiin oloasuihin. Kokosin yläpuolen kollaasiin muutamia suosikkejani nettikauppojen valikoimasta. Pikkumusta on erinomainen valinta, sillä se sopii moniin tilanteisiin – myös jouluaaton jälkeen. Pikkumustaa on helppo muokata haluamallaan tavalla, kuten esimerkiksi erilaisilla asusteilla ja koruilla ja näin saada samalle vaatteelle paljon käyttöä! Pikkumustan kanssa myös hyvin erilaiset meikit toimivat hyvin. Itse esimerkiski suosin jouluna heleän silmämeikin, näyttävien rajausten ja kirkaanpunaisten huulten eleganttia yhdistelmää!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *