Yksi helmikirjailtu neuletakki, kaksi lookia

Julkaisin instagrammissa muutama päivä sitten kuvan uudesta helmikoristeisesta neuleestani, joka herätti paljon mielenkiintoa. Olen jo vuosien ajan harkiten hankkinut omaan vaatekaappiini muutamia suloisia ”mummoneuleita”,  joita yhdisellä osaksi erilaisia asukokonaisuuksia. En tiedä onko ”mummoneule” oikea termi kuvailemaan tämän tyylistä neuletta, mutta ainakin minulle mummoneuleesta tulee mieleen paksuhko neuletakki koristeellisine yksityiskohtineen. Tämän kauniin valkoisen helmikoristeisen neuletakin löysin Vita Gracelta.

Mummoneuletakki on aivan fantastisen ihana yhdistelmä myös silkkihameen tai -mekon parina. Tässä yhdistin sen valkoisen silkkimekon päälle, jolloin asukokonaisuudesta tuli ihana ”winter whites” -henkinen. Voisin pukea tämän asun esimerkiksi vähän hienomalle joululounaalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Fangirl #1 24.11.2020

  Hei Metti <3
  Blogiasi on ihana lukea, sillä siitä näkyy panostus ja tehdyn työn jälki! Tykkään blogisi ulkoasusta ja sitä on helppo lukea, eli propsit siitä että koko sivustoon on panostettu!
  Tykkään huomata että teet blogia omalla tyylilläsi, ja tyylipostaukset ovat todella inspiroivia. Yhteistöistäkin näkee että valitset ne jotka ovat juuri sinulle sopivia, mikä lisää ainakin itse lukijana luottoa tosi paljon sun sisältöösi!
  Harmittaa välillä lukea lööppejä tai keskusteluja sinusta/perheestäsi jossa varsinkin vähätellään sinun osaamistasi tai keskitytään pinnallisiin asioihin, kuten taloudelliseen tilanteeseen tai ulkonäön moittimiseen. Itse lukijana/seuraajana/fanina koen tälläisen ihan naurettavaksi sillä sun kauneuden alta huokuu hyväsydämmisyys ja itsevarmuus! Itseäni ärsyttää hirveästi muiden soimaaminen ulkonäön ja median perusteella, jos ihmistä ei oikeasti tunne, mutta ehkä tästä tapakulttuurista opetellaan joku päivä pois 🙂
  Parasta sun tekemisessä on aitous ja rehellisyys, kiitos siitä❤️
  Haluan toivottaa sulle ihanaa joulunodotusta ja hyvää fiilistä koko sun perheelle, oot ihan huippu muista se!

  Terkuin, fangirl #1

  Ps, Oon ihan oikeesti kuunnellu Metti&Hanna podin kaikki jaksot väh. kolme kertaa, sitä on ikävä! Eli jos ikinä mietitte vastaavanlaista, ottaisin sen innolla vastaan <3

  Vastaa
 2. Niina 02.12.2020

  Oi ihana neule! En ollut kuullut ennen tuollaisesta sivusta/merkistä. Olisko sulla lisää tämmöisiä nettivaatekauppoja, joita voisit suositella/ja josta moni ei tiedä.

  Vastaa