Self Portraitin luomoissa

Kaikki pidempään blogiani seuranneet tietävät, että rakastan Self-Portraitin vaatteita. Heidän upeat materiaalinsa (pitsit erityisesti), mielenkiintoiset mallit ja ihanat naiselliset leikkaukset viehättävät silmääni kovasti. Kurkkasin vastikään Self Portraitin uuden syksyn malliston enkä yksinkertaisesti voinut olla klikkaamatta taas muutamaa vaatetta ostoskoriin. Self Portraitin vaatteiden kohdalla kyse ei ole (valitettavasti) aina tarpeesta, vaan pelkästään puhtaasta rakkaudesta uskomattoman kauniisiin vaatteisiin. Toisaalta kurkkaan kyllä aina ensimmäiseksi Self Portraitin valikoiman silloin, kun etsinnässä on jokin aavistuksen hienompi vaate esimeriksi häihin tai joihinkin muihin juhliin.


Self-Portraitin hurmiossa halusin jakaa teidänkin kanssanne omia suosikkejani heidän tämän hetken mallistosta. Niin upeita kaikki! Tänä vuonna ei ehkä vietetä pikkujouluja tai muita loppuvuoden juhlia niin isolla porukalla, mutta voihan sitä itseään ilahduttaa kauniilla vaatteella vain ihan omaksi ilokseen? Itse kiikutin kollaasin valikoimasta muutaman tuotteen itselleni, voitteko arvata mitkä?  Vaikka Self-Portraitin vaatteissa on näyttävyyttä, mielenkiintoisia leikkauksia ja erikoisia yksityiskohtia, ovat vaatteet samalla myös äärimmäisen elegantteja ja ajattomia mielestäni. Kyse ei ole vain hetken trendijutusta, vaan vaatteita käyttää vielä vuosienkin päästä, jos vain tykkää merkin edustamasta naisellisesta tyylistä ihanine pitseineen ja röyhelöineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.