Oloasut – pihistä & panosta

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tyylikkäästä oloasusta on moneksi! Pehmoinen oloasu on ihana vetää päälleen heti ensimmäisenä aamulla herätessään. Pieni asunvaihto tekee terää ja saa uuden vaihteen silmään aloittaessa päivän työt kotitoimistossa. Eikä mukavasta oloasusta tarvitse luopua astuessa ulos kodista – kaunis oloasu sopii nimittäin myös täy dellisesti kaupungille, kunhan sen muistaa yhdistää oikein. Esimerkiksi elegantin villakangastakin parina pehmeä oloasu on yllättävänkin tyylikäs kokonaisuus. Oloasua valittaessa suosittelen miettimään yksinkertaisia ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja oloasuja, jotka kestävät hyvin sekä aikaa että kulutusta. Yksinkertaiset mallit ovat tärkeässä osassa harmoonisen asukokonaisuuden luomista. Keräsin teille nettikauppojen valikoimasta pihistä ja panosta -suosikkini!

1. *H&M 2. *H&M 3. Zara 4. Zara 5. *H&M 6. *H&M (+ minulla päällä Reservedin merinovillasetti)

1.*Other Stories 2. *Arket 3. *H&M 4. *Cos 5. *Arket 6. *Cos 7. *H&M

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.